Powell vant i VM-generalprøven

9,87.

SEIER: Jamaicanske Asafa Powell løp inn til tiden 9,87 på 100-meteren under et friidrettsstevne i sveitsiske Bellinzona tirsdag. Det holdt til seier. Foto: EPA/GABRIELE PUTZU
SEIER: Jamaicanske Asafa Powell løp inn til tiden 9,87 på 100-meteren under et friidrettsstevne i sveitsiske Bellinzona tirsdag. Det holdt til seier. Foto: EPA/GABRIELE PUTZU Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jamaicanske Asafa Powell løp inn til tiden 9,87 på 100-meteren under et friidrettsstevne i sveitsiske Bellinzona tirsdag. Det holdt til seier.

Løpet var 32-åringens siste foran sesongens store høydepunkt, VM i Beijing i august.

Tidligere verdensrekordholder Powell, som løp på 9,81 under Diamond League-stevnet i Paris tidligere denne måneden, vant med god margin. Landsmannen Nesta Carter tok andreplassen på tiden 10,05.

Powell løp 100-meteren på under ti sekunder for 90. gang i karrieren.

De neste ukene skal Powell tilbringe på treningsleir i Østerrike, før han setter kursen for Beijing. VM starter 22. august.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer