LØPE INNE?: Asafa Powell (t.v.) sier han vurderer å løpe innendørs i vinter. Foto:  AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
LØPE INNE?: Asafa Powell (t.v.) sier han vurderer å løpe innendørs i vinter. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINIVis mer

Powell vil trene inne for å komme i form til OL

Vurderer sesong innendørs.

Sprinteren Asafa Powell snakker nå om å satse på innendørssesongen i vinter. Årsaken er at treningen går over all forventning.

- Jeg føler på meg at jeg kunne gjøre store ting i innendørsstevnene. Treningen min har gått veldig bra til nå, sier han.

Powell har ikke konkurrert innendørs siden 2004-sesongen, men foreløpig har han ikke sagt annet enn at han vil vurdere å delta i noen stevner kommende vinter. Han har ikke sagt noe om hvilke stevner som kan være aktuelle, og han har heller ikke sagt noe om det kan være aktuelt for ham å delta i innendørs-VM i Istanbul.

- Kan det bli aktuelt for deg å satse på verdensrekorden på 60 meter?

- Ja, hvorfor ikke? Jo, det kan kanskje være aktuelt, men først og fremst er målet mitt å sette ny personlig rekord, sier Powell.

LAGKAMERATER OG KONKURRENTER: Usain Bolt, Asafa Powell, Michael Frater og Steve Mullings. Foto: AP Photo/Matt Dunham
LAGKAMERATER OG KONKURRENTER: Usain Bolt, Asafa Powell, Michael Frater og Steve Mullings. Foto: AP Photo/Matt Dunham Vis mer

Han har 6,56 sekunder som beste resultat på 60 meter, melder EME News.

Powells hovedmål for sesongen er selvsagt OL i London, men han kommer også til å satse i en del av Diamond League-stevnene, og han er en av dem som i aller høyeste grad er aktuell for deltakelse i Bislett Games neste sommer.

(NTB)