Power-Powell

LILLESTRØM (Dagbladet): Magnus Powell (26) pumper jern for å ta gull. - Jeg innser at jeg er et treningsprodukt. Skal jeg og LSK ha sjanse til å vinne serien, må vi ta i det lille ekstra. På hver eneste trening, smiler svensken, som har laget fem mål på fire kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det høres ut som en klisjé, men Magnus Powell vet hva som skal til for å vinne. Etter tre sølvmedaljer i Allsvenskan, tok han endelig gull sammen med Helsingborg i 1999.

- Det var en fantastisk opplevelse å vinne. Det er noe jeg vil oppleve igjen. Derfor prøver jeg å lære de andre gutta på LSK hvordan man får den vinnerfølelsen, sier han.

- Hvoran lærer du dem det?

- Jeg prøver å gå foran på trening. Fortelle at det er viktig å yte maksimalt. Og så har jeg hatt med lagkamerater hjem for å vise dem gullmedaljen min, og vist dem bilder fra seiersfesten i Helsingborg. Prøve å fortelle hvor bra det føles å ta gull.

Magnus Powell

Født: 28. oktober 1974

Klubb: Lillestrøm

Tidligere klubber: Vrebro og Helsingborg

Posisjon: Spiss

Sivil status: Gift med Maria, og har barna Jennifer (6) og Stephanie (2)

Hockey

LSK-trener Arne Erlandsen beskriver Powell som en treners ønskedrøm: profesjonell, og meget treningsvillig. Svenskens overkropp er uvanlig muskuløs til ballsparker å være.

- Bryst- og magemusklene er viktigst å trene for en fotballspiller. Det bedrer balansen, forklarer Powell, mens han drar noen runder i «butterflyen» på LSKs faste treningsstudio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer