Poyet fikk vite at han var sparket live på BBC

Fikk ingen beskjed fra Brighton.

AVSKJED: Gustavo Poyet fikk beskjeden om at han var sparket i Brighton mens han var på jobb for BBC. Foto: Dylan Martinez / REUTERS
AVSKJED: Gustavo Poyet fikk beskjeden om at han var sparket i Brighton mens han var på jobb for BBC. Foto: Dylan Martinez / REUTERSVis mer

(Dagbladet): I pausen på landskampen mellom Uruguay og Tahiti fikk Gus Poyet, nå tidligere manager for Brighton, beskjed om at han var sagt opp.

Klubben hadde offentliggjort en pressemelding som sa at Poyet hadde blitt informert om avgjørelsen, men fra hans reaksjon i BBCs studio virker dette lite trolig.

Poyet sa selv at han trodde dette var første gang en tv-kanal hadde informert en manager om at han hadde fått fyken.

- Det å få beskjed om at jeg har fått sparken mens jeg er på tv er mildt sagt overraskende. Jeg har ikke fått noen form for informasjon fra klubben, sa Poyet.

På spørsmål om Poyet forventet at beskjeden skulle komme i dag, sa uruguayaneren at han hadde hatt mye kontakt med klubben, men ingenting som tilsa at han skulle få sparken.

- Jeg tror folk skal få trekke sine egne konklusjoner om at det er du som gir meg denne informasjonen, sa Poyet til anker Mark Chapman.

I meldingen som ble offentliggjort av klubben står det at Poyet har rett til å klage på avgjørelsen. Det akter han å gjøre.

- Det eneste jeg konsentrerer meg om nå er anken. Jeg føler det er det rette å gjøre, avsluttet han.

Brighton og Poyet har i lengre tid vært i disputt rundt ansettelsesforholdet, og Poyet har blitt satt i «karantene» uten at det har kommet frem hva som er årsaken.