Poyet tilbake til Tottenham

Blir Ramos-assistent.

(Dagbladet.no): Gus Poyet er nå ansatt som en av trenerne i Tottenham under lagets manager Juande Ramos, skriver Sky Sports.

Poyet har tidligere spilt tre sesonger for Tottenham fra 2001 til 2004, og scoret 18 mål på 82 kamper for klubben i Premier League.

Leeds United har nå gitt den tidligere Spurs-favoritten tillatelse til å snakke med Tottenham Hotspurs om en ansettelse etter at lagene kom til en enighet.

- Vi er glade for å kunne annonsere at avtalen om Gus Poyet til vårt trenerteam nå er klar, står det på Tottenhams hjemmeside.

39-åringen vil være en av to førstelagstrenere, ved siden av Marcos Alvarez, som jobber under hovedtrener Juandes Ramos.

TILBAKE TIL SPURS: Gus Poyet (t.v.) er klar som trener for Tottenham. Her som spiller for klubben sammen med Teddy Sheringham, Steffen Iversen og Simon Davies i 2002. Foto: Odd R. Andersen, AFP/Scanpix
TILBAKE TIL SPURS: Gus Poyet (t.v.) er klar som trener for Tottenham. Her som spiller for klubben sammen med Teddy Sheringham, Steffen Iversen og Simon Davies i 2002. Foto: Odd R. Andersen, AFP/Scanpix Vis mer