Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Giro d'Italia 2018:

Pozzato reiste hjem fra Giro d'Italia

36-åringens far er alvorlig syk.

HJEM FRA GIROEN: Filippo Pozzato reiste hjem fra Giro d'Italia på grunn av sykdom i nær familie. Her er Wilier Triestina-rytteren i aksjon under Dubai Tour. FOTO:. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
HJEM FRA GIROEN: Filippo Pozzato reiste hjem fra Giro d'Italia på grunn av sykdom i nær familie. Her er Wilier Triestina-rytteren i aksjon under Dubai Tour. FOTO:. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer

(procycling.no): I siste liten har det tvunget seg fram en endring i Giro d’Italia-oppstillingen til Wilier Triestina-mannskapet.

Da laget reiste ut mot starten i Jerusalem, skjedde det med Filippo Pozzato om bord. Etter ankomst i Israel ble 36-åringen så tvunget til å reise hjem igjen.

Den tidligere Sanremo-vinneren hadde opprinnelig planlagt å gjøre sin åttende opptreden i det italienske etapperittet - og det som fort hadde blitt hans siste deltakelse.

2018-utgaven ryker nå ettersom hans far er blitt alvorlig syk, og Pozzato ikke tok sjansen på å oppholde seg i Midtøsten, og reiste heller hjem til familien sin.

Wilier Triestina kalte i siste liten ut Alex Turrin. Pozzato var tiltenkt rollen som roadcaptain og som et ledd i opptrekket rundt 24 år gamle Jakub Mareczko i massespurtene.

Det vil være 176 ryttere fordelt på 22 lag i hovedfeltet ved starten av årets utgave av rittet. Giro d'Italia åpner fredag 4. mai og avsluttes den 27. mai i Roma.

De første tre etappene sykles i Jerusalem før giroen vender hjem til Sicilia i løpet av mandagen.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media