Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Praktfiasko for Lundekvam

Krise i Southampton etter tap i ligacupen.

Watford fra den engelske mesterskapsserien sendte Claus Lundekvam og co. i Southampton ut av den engelske ligacupen med et brak tirsdag. Med tap 5-2 er det krise i «Soton».

Claus Lundekvam spilte hele kampen for Southampton, men han kunne ikke hindre at det skadeforfulgte laget ble latterliggjort på Vicarage Road i Londons utkant.

Watford nektet å gi seg før laget hadde scoret fem mål mot eliteserieklubben.

Den tidligere Lillestrøm-spissen Heidar Helguson scoret det fjerde målet for Watford. Bruce Dyer headet hjemmelaget i ledelsen rett før pause, mens James Chambers scoret mål nummer to og tre for kvelden foran 41.774 tilskuere.

Hoddle tar over?

Dexter Blackstock reduserte til 4-1 (84), bare for at Hamour Bouazza utnyttet en feil fra Claus Lundekvam like etter og enkelt kunne sette inn 5-1. Mot slutten reduserte Brett Ormerod slik at kampen sluttet 5-2.

Stortapet øker presset på manager Steve Wigley. Han har ikke hatt en heldig hånd med «Saints» etter at han erstattet Paul Sturrock. Nå er tålmodigheten i ferd med å renne ut for den sympatiske Wigley.

Trolig er den tidligere førstelagstreneren ferdig på St. Mary's etter stortapet. Glenn Hoddle, som har takket nei til managerjobben i West Bromwich, seiler opp som den åpenbare erstatteren.

«Spurs» videre

Tottenham, med Martin Jol som nyutnevnt trener, vant forholdsvis enkelt borte mot Burnley. Robbie Keane scoret de to første målene for «Spurs» før han assisterte Jermain Defoe i hans 3-0-scoring.

Livsfarlige Yakubu Ayegbeni ble nok en gang Portsmouths redningsmann. Spissen scoret begge målene da «Pompey» slo ut Cardiff med 2-0 på Ninian Park i Wales.

Et særdeles redusert Arsenal slo ut Everton med 3-1. Danske Thomas Gravesen sendte «Toffees» i ledelsen på Highbury, men ungguttene Quincy Owuso og Arturo Lupoli (2) sørget for at Arsène Wengers menn gikk videre til kvartfinalen.

(©NTB)

FIKK SÅ HATTEN PASSER: Claus Lundekvam og Southampton måtte plukke fem baller ut av nettet i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media