Praktfullt - og håpløst

BRUGGE (Dagbladet): Fire baklengsmål på bortebane er fælt nok i seg selv. Ekstra ille blir det i en kamp der alt handler om å unngå dem. Men Rosenborg hadde ikke vært klare for sin fjerde Mesterliga på rad hvis de ikke hadde hatt evnen til å lære.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Derfor skal heller ikke gårsdagens uønskede dramatikk mot slutten ødelegge for mye av gleden over det som faktisk var overordnet alt annet i de to kvalifiseringskampene mot Brugge.

Sammenlagtseieren.I den første kampen kom ikke Rosenborg i gang før pausen var over.I går var de med fra start, men falt periodevis ned på nivået fra førsteomgangen i Trondheim.

Men avansementet burde naturligvis kommet på en mer overbevisende måte. Rosenborg er klare for Mesterligaen - men foreløpig mest på papiret. De to kvalifiseringskampene mot Brugge hadde vært veldig lette å glemme, var det ikke for at det var såpass mye å lære av dem.

Periodene kom ofte nok til å slippe inn et par mål for mye, og etterlate seg flere spørsmål enn svar foran en ny Mesterliga.

Men:

Slik har vi sett Rosenborg før på denne tida av året. Praktfulle og håpløse. I går kveld kom de ramlende inn til det aller gjeveste fotballselskapet som en gjest som kan skape alt fra de store skandalene til de uforglemmelige festene.

Men det er bare å se på resultatrekka fra Mesterligaen de siste årene for å forstå at det siste har skjedd oftest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer