Praktmål av Fridjónsson da det ble poengdeling

Samuel Kari Fridjónsson sikret ett poeng for Viking på Consto Arena.

SE TV: Samúel Kari Fridjónsson leverte et vakkert mål da Viking besøkte Mjøndalen. Video: Fotball Media Vis mer
  • Mjøndalen - Viking 1-1 (0-1)

Vi fikk servert en kamp som ikke akkurat florerte med store sjanser og mål. Men det endte altså 1-1 mellom Mjøndalen og Viking etter ei praktscoring av Samuel Kari Fridjónsson. Islendingen klemte til fra rundt 25 meter, og ballen gikk via tverrligger og inn.

Ballen havnet ikke mange centimeterne over streken, men målet ble korrekt godkjent.

Sjansefattig omgang

Det var en ganske rolig start på oppgjøret, og ingen av lagene skapte de helt store sjansene de første ti minuttene på Consto Arena. Det var likevel Viking som etter hvert tok styringa i banespillet.

Etter rundt 20 minutter fikk vi en mulighet for Mjøndalen, der Bojang ble felt da han mottok ballen med ryggen mot Vikings mål. Dommeren vinket bare spillet videre, men det kan hende at Bojang ikke var enig i beslutningen.

De første 30 minuttene var ellers ganske stille, men Mjøndalen stod for kanskje den beste sjansen. Brochmann hadde et fint driv mot Viking-målet, men Austbø var med på notene da Brochmann fyrte av fra kanten 16-meteren.

Etter 38 minutter skulle det endelig skje litt action. Vikings Samuel Kari Fridjónsson fikk et drømmetreff da han tok sjansen på å klemme til fra 25 meters avstand. Ballen går via tverrliggeren og akkurat over målstreken.

Like før slutt skulle Joachim Olsen Solberg få en god mulighet for å utlikne. Olsen Solberg slo inn en knallhard corner, som gikk hele veien til tverrliggeren. Viking slapp altså unna med skrekken.

Vakkert Mjøndalen-spill

Ikke lenge etter hvilen skulle Vegard Hansens menn slå tilbake. Et fint spill i midten før ballen ble dyttet ut mot venstre der Dragsens spilte ballen inn foran mål og Scriven bredsidet ballen i mål. En meget flott scoring av bruntrøyene.

Etter målet fikk vi servert store sjanser, spesielt til Viking. Både Høiland og Bjørshol kunne sendt Viking tilbake i ledelsen.

Det var rogalendingene som hadde kontroll på spillet, men de klarte ikke å ta med seg alle tre poengene.

Mjøndalen på sin side hadde ikke vunnet siden 4. mai før dagens kamp, og nå må de vente enda lenger på en ny seier.