Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Prandelli sparket i Galatasaray etter fem måneder

Ute av Champions League.

SPARKET: Cesare Prandelli er ferdig i tyrkiske Galatasaray. Foto:   EPA/JULIEN WARNAND
SPARKET: Cesare Prandelli er ferdig i tyrkiske Galatasaray. Foto: EPA/JULIEN WARNAND Vis mer

Cesare Prandelli holdt ikke lenge i trenerstolen i Galatasaray. Fredag fikk han sparken etter en rekke svake resultater.

Italias VM-trener overtok Galatasaray-jobben 3. juli. Etter at laget røk ut av mesterligaen i midtuken, fikk klubbledelsen nok.

Onsdag ble det 0-2-tap for Anderlecht, og det garanterte at Galatasaray - med kun ett poeng - ender sist i mesterligagruppe D. Dermed kan laget heller ikke nå europaligaen.

Galatasaray bekreftet sparkingen av Prandelli fredag ettermiddag. Klubben uttalte at den er i samtaler for å hente lagets tidligere forsvarsspiller og nåværende Tyrkia-assistent Hamza Hamzaoglu som erstatter.

Prandelli ga seg som italiensk landslagssjef da laget ikke klarte å ta seg videre fra gruppespillet i fotball-VM i sommer. Kort tid etter erstattet han landsmannen Roberto Mancini i Tyrkia.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling