Preget Brann-profil: - Jeg er egentlig en rolig og normal fyr

Åpenhjertig Barmen om den tunge perioden.

HAR HATT DET TØFT: Branns Kristoffer Barmen var lettet etter gårsdagens kamp i Stavanger. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
HAR HATT DET TØFT: Branns Kristoffer Barmen var lettet etter gårsdagens kamp i Stavanger. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Viking-Brann 0-1VIKING STADION (Dagbladet): Korridoren under Viking stadion er lang og mørk. I den ene enden står 22 år gamle Kristoffer Barmen. Det er 30 minutter siden Brann avgjorde vestlandsderbyet i Stavanger på overtid. Gleden i gjestenes garderobe kan høres ut i gangen, men for Barmen virker det som lettelsen er størst. 

Omtalen av forrige søndags alkoholinntak etter tapet for Rosenborg i Trondheim har vært massiv. Lokale og nasjonale medier har spekulert på framtiden hans. Klubben har vært hemmelighetsfulle, men før gårsdagens toppoppgjør mot Viking ble reaksjonen kjent. Trener Lars Arne Nilsen vernet om sin egen spiller og satte ham rett inn i startelleveren. 94 minutter seinere hadde Barmen betalt sjefen tilbake med en heltemodig innsats.

- Jeg vet at vi har en trener som ikke lar seg påvirke av media. Jeg sa jeg skulle gripe sjansen i dag. Jeg følte jeg hadde et litt ekstra press på meg i dag, men det gikk fint, forteller Barmen.

- Det er tungt Det er ikke første gang det blåser rundt Barmen. I 2014 hevdet mange han fikk spille for Brann bare fordi pappa Rolf var styreleder i klubben. I fjor ble det store oppslag etter en bytur med Marcus Pedersen. Og før sesongstart ble han fjernet fra troppen til en treningskamp etter å ha kommet for seint til et spillermøte. Alle hendelsene førte også med seg flere dager som ufrivillig midtpunkt i mediene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer