Preget «Pølsa» etter rulleskivelt

- Vi var jævlig heldig.

PREGET: Øystein Pettersen og flere treningskamerater var ute på rulleski da de veltet i en nedoverbakke. Tre ble sendt til sykehus, og to til legevakten. Pettersen er glad han brukte hjelm. Her fra Blinkfestivalen i Sandnes. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
PREGET: Øystein Pettersen og flere treningskamerater var ute på rulleski da de veltet i en nedoverbakke. Tre ble sendt til sykehus, og to til legevakten. Pettersen er glad han brukte hjelm. Her fra Blinkfestivalen i Sandnes. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Øystein «Pølsa» Pettersen (31) trente i dag på rulleski sammen med en større gruppe, og i en utforkjøring gikk det galt, da de mistet kontrollen og gikk i bakken.

Etter massevelten ble tre sendt til sykehus og to til legevakta. Øystein Pettersen kom unna det med en trøkk i skulderen og albuen og en brukket tommel, og er sterkt preget i samtale med Dagbladet i kveld.

- Vi var jævlig heldig. Hadde vi ikke hatt hjelm, kunne det gått riktig ille, sier Pettersen.

I grøfta Gruppa på 10-12 løpere var på treningstur ved Årungen i Akershus, og satte ned en utforbakke da det gikk fryktelig galt. Ifølge NRK var også Thomas Alsgaard i gruppa.

- Vi var ikke så godt kjent i området. Vi kjørte ned en bakke med mange svinger, og det ble veldig bratt, og vi mista kontrollen. Etterhvert ble det et valg om å satse på å klare å klare seg gjennom svingen eller å hoppe i grøfta, sier Pettersen til Dagbladet.

Pettersen valgte grøfta.

- Det var et par som satset på å kjøre svingen. Hadde det kommet bil der, da...

- Bruk hjelm! Pettersen er nå ute i fire uker etter utforkjøringen, og har fått gips. Fingeren må også opereres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer