Preget Sandbech: - Han er den sterkeste og mest positive personen som fins

Stian Sivertzen alvorlig syk.

PREGET: Ståle Sandbech tenker på sin gode venn Stian Sivertzen, som er innlagt på sykehuset, alvorlig syk. Foto: Dagbladet/AP
PREGET: Ståle Sandbech tenker på sin gode venn Stian Sivertzen, som er innlagt på sykehuset, alvorlig syk. Foto: Dagbladet/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag opplyste Snowboardforbundet at Stian Sivertzen (26) er innlagt på Ullevål Sykehus med en alvorlig infeksjon i kroppen.

Årsaken til sykdommen er ukjent, men har ifølge Snowboardforundet ikke sammenheng med snowboard-fall eller annen ulykke i nyere tid.

Den beskjeden setter en støkk i lagkameratene og snowboard-miljøet.

- Det er veldig trist. Det verste som kan skje er å ha en god venn liggende på sykehuset og ikke vite hva som skjer, sier Ståle Sandbech til Dagbladet.

- Helt forferdelig Den norske snowboard-stjerna er for tiden i Zürich, der han søndag kveld holdt på å skaffe seg en flybillett hjem etter at flyet hans ble kansellert.

- Det hjalp ikke å høre at han ikke har det bra. Jeg vet ikke hva jeg skal si, det er helt forferdelig. Vi må bare tenke positive tanker og håpe at Stian er tilbake på beina og smiler og er frisk. Alle som har møtt ham vil nok si at han er den sterkeste og mest positive personen som fins, sier 22-åringen, som tenker positivt:

- Jeg tror at dette skal gå fint. Han er sterk og positiv. Jeg gleder meg til å le sammen med ham igjen, sier Sandbech til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer