Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Preget Wenger kaller gullsjansene minimale

- Vi må bli modnere, mener Arsenal-sjefen.

SLAGEN MANN: Arsenal-manager Arsene Wenger fortviler over at laget hans nok en gang mistet poeng de lenge så ut til å kunne ta greit.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
SLAGEN MANN: Arsenal-manager Arsene Wenger fortviler over at laget hans nok en gang mistet poeng de lenge så ut til å kunne ta greit.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

(Dagbladet): Arsenal-manager Arsene Wenger innrømmer at gullsjansene er så godt som borte etter at laget hans igjen rotet bort poengene og tapte borte for Bolton i ettermiddag.

I løpet av en uke har Arsenal bare fått med seg to poeng av ni mulige, i løpet av tre kamper de godt kunne, og kanskje burde, ha vunnet mot Liverpool, Tottenham og Wanderers.

Det er vondt å takle for Arsene Wenger.

- Det er tøft å tape en kamp som dette, når du ser på hvordan vi slipper inn mål. Det er vanskelig å svelge. Dessverre klarte vi ikke å utnytte sjansene våre. Vi må kjempe til siste kamp, men sjansene for ligagull er minimale nå, sier Wenger til Sky Sports.

Cupkamp fra Bolton
Mot Bolton så det lenge ut til å gå veien, da Kevin Davies misbrukte et straffespark og Robin van Persie utliknet til 1-1 direkte etterpå.

Men i stedet for at det massive Arsenal-presset endte i scoring, slo Bolton tilbake med vinnermålet mot slutten.

Wenger mener Bolton leverte kampen de ikke gjorde forrige uke, da Stoke knuste dem 5-0 i FA-cupsemifinalen på Wembley.

- Spillerne kjempet hardt, og er veldig skuffet. Bolton spilte en skikkelig cupkamp i dag, de var en uke for sent ute med den, sier franskmannen lakonisk.

Må modne
Likevel kan han ikke klandre andre enn seg selv og sine.

- Vi er mye nærmere i år enn i fjor, men bare denne uka kunne vi ha tatt ni poeng og har bare klart to. Det er en enorm forskjell, sier han.

- Må dere revurdere hvordan dere spiller fotball?

- Vi trenger ikke å forandre hvordan vi spiller, men vi må være modnere i en del situasjoner hvor vi virker litt skjøre. Det er frustrerende å tape poeng på den måten vi gjør, sier Arsene Wenger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media