Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League- målene på mobil

Lørdag spiller Manchester United mot Charlton. Du kan se scoringene på din mobiltelefon.

Ved å gå inn på TV 2s internettsider på din mobiltelefon (wap), vil du fra og med kommende serierunde i England kunne laste ned samtlige scoringer drøyt fem minutter etter at de har funnet sted.

Bra kvalitet

-  Dette har vært en stor suksess i utlandet, og vi håper det også skal slå til i Norge, sier strategidirektør og mobilsjef Morten Holst i TV 2 Interaktiv.

På en sentral i London vil TV-bildene bli redigert og zoomet inn slik at det skal bli mulig å se dem på en liten mobiltelefon-skjerm. Dagbladet testet ut tilbudet i går, og videosnuttene var av bra kvalitet. Tjenesten vil koste 29 kroner i uka. For det kan du laste ned så mange klipp du vil fra så mange kamper du vil.

-  Foreløpig legger vi bare ut scoringene, men vi har også rettigheter til å vise flere ting, som blant annet annullerte mål, utvisninger og sammendrag, sier avdelingsdirektør Kurt Leirvåg.

På stadion

-  I England er dette veldig stort. Det er også mange som benytter seg av tilbudet mens de faktisk er på stadion og ser på kamp. De vil gjerne se scoringene i reprise.

Både Leirvåg og Holst tror nedlasting av videobiter til mobilen vil bli mer og mer vanlig i framtida.

-  Telefonene blir bare bedre og bedre, samtidig som nettverket blir raskere, sier Holst.

Hele kamper?

De to ser også for seg at flere idrettsarangementer vil kommer direkte på mobilen i videoform. Til våren vil scoringene fra Tippeligaen bli tilgjengelige.

-  Hvor lenge er det til man kan se en hel kamp?

-  Rent teknologisk kan man gjøre det nå, men det står på rettigheter, og på om kundene ønsker det. Per i dag tror jeg bilder av høydepunktene er det beste, sier Leirvåg.

Naviger til wap-sidene

For å få fram klippene, kan du enten navigere deg fram på TV 2s wap-sider, eller sende en tekstmelding med kodeord PL til 1984.

NYT SCORINGENE:</B> Mobiltelefonen kan heretter brukes til å nyte scoringene i Premier League.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media