Premier League- målene på mobil

Lørdag spiller Manchester United mot Charlton. Du kan se scoringene på din mobiltelefon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved å gå inn på TV 2s internettsider på din mobiltelefon (wap), vil du fra og med kommende serierunde i England kunne laste ned samtlige scoringer drøyt fem minutter etter at de har funnet sted.

Bra kvalitet

-  Dette har vært en stor suksess i utlandet, og vi håper det også skal slå til i Norge, sier strategidirektør og mobilsjef Morten Holst i TV 2 Interaktiv.

På en sentral i London vil TV-bildene bli redigert og zoomet inn slik at det skal bli mulig å se dem på en liten mobiltelefon-skjerm. Dagbladet testet ut tilbudet i går, og videosnuttene var av bra kvalitet. Tjenesten vil koste 29 kroner i uka. For det kan du laste ned så mange klipp du vil fra så mange kamper du vil.

-  Foreløpig legger vi bare ut scoringene, men vi har også rettigheter til å vise flere ting, som blant annet annullerte mål, utvisninger og sammendrag, sier avdelingsdirektør Kurt Leirvåg.

På stadion

-  I England er dette veldig stort. Det er også mange som benytter seg av tilbudet mens de faktisk er på stadion og ser på kamp. De vil gjerne se scoringene i reprise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer