- Premier League er Europas beste liga

Sir Alex ikke i tvil lenger.

(Dagbladet.no): Manchester United feide inn mål etter mål og stoppet ikke før det sto 7-1 på måltavla på Old Trafford. Uniteds aller beste kamp, mener manager Alex Ferguson.

Og etter storseieren mot Roma i kvartfinalen stempler United-sjefen den engelske ligaen som den desidert beste i Champions League.

- Faktum er at tre engelske lag kommer til semifinalene, det gjør antakelig vår liga til den den beste i Europa. For seks-sju år siden var spansk fotball best. Hvis du ser på denne sesongen er ikke Barcelona eller Real Madrid i nærheten av å være så bra som tidligere år, sier Ferguson til nyhetsbyrået AP.

United kjemper om både Champions League-trofeet, Fa-cupen og ligagullet denne våren. Også Chelsea kan vinne turneringene, og Ferguson trekker fram nettopp rivaliseringen i England

- Engelsk fotball har fått høyere kvalitet de siste sesongene på grunn av konkurransen, sier sir Alex.

I semifinalen venter enten Bayern München eller AC Milan, det avgjøres i kveldens semifinaler.

- Vi spilte mot AC Milan for noen år siden, og den opplevelsen var en skuffelse. Vi visste vi kunne spilt bedre. Det var vanskelig for Ronaldo og Rooney, men mot Roma var de menn, sier Ferguson.

Ikke bare Wayne Rooney og Ronaldo fikk skryt etter 7-1. Skadeforfulgte Alan Smith scoret sitt første Champions League-mål for United, fullt fortjent ifølge sjefen.

- Premier League er Europas beste liga

- Hans holdning til å spille fotball er fantastisk. Han har en entusiasme som sprer seg i laget, og han trener som et beist.

• Hvilken liga er best? Premier League, Serie A eller Primera Liga?

TIL OG MED SMITH SCORET: Den tidligere Leeds-spissen fikk sjansen på topp da United rullet over Roma. Her feires målet med Cristiano Ronaldo.