Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Premier League er for kjedelig

Manchester United er så godt som hektet av i kampen om Premier League-gullet. Sjefen sjøl skylder på motivasjonen.

I går klarte ikke United å få ballen i mål mot byrival City. Kampen endte 0- 0, og United er nå 11 poeng bak Chelsea på toppen av tabellen.

-  Vi skapte mer enn nok sjanser, men vi er inne i en periode hvor vi ikke klarer å omsette sjansene i mål, sier sir Alex Ferguson til Sky Sports.

Han tror grunnen kan være at United-spillerne er blitt bortskjemt med viktige kamper.

-  Måtte bruke øks

-  Kanskje det er «storkamp-faktoren» som spiller inn. Spill i Europa setter spillerne på store prøver, og kanskje den ordinære og litt kjedelige utfordringen i Premier League ikke blir den samme, sier Ferguson, før han langer ut mot dommer Graham Poll.

For samtlige i United-leiren ville ha straffespark ved flere anledninger i går. Sir Alex mener laget hans nå blir straffet fordi de fikk et omdiskutert straffespark mot Arsenal i oktober.

-  I dag var dommeren fast bestemt på å ikke dele ut straffespark. For å få det, måtte du hogge noen med øks.

Jubilant

-  Det var klare straffespark, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Reglene sier at når du blir felt eller holdt tilbake på denne måten, skal det være straffe, men vi må lide for øyeblikket.

Manchester United har bare fire seirer på de 12 første kampene i Premier League. Det er langt fra godt nok, og det vet Ferguson.

-  Dette er ikke mesterskapsform, og det finnes ingen unnskyldning. Å bomme på alle de sjansene vi skaper, er ikke bra nok, sier Fergie, som feiret 18-årsjubileum som United-sjef i helga.

Kanskje det er han som synes det begynner å bli litt kjedelig?

Premier League

Manchester U. - Manchester C. 0- 0.
Rødt kort:
Smith (to gule, 89), ManU.
T:
67 863.

FRANSK DEPRESJON: Louis Saha depper etter nok en bortsløst United-sjanse.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media