Premier League-kjøpene som ikke har gitt mening

De ankom nye omgivelser med optimisme, men disse spillerne har kanskje allerede stilt spørsmål ved sommerens karrierevalg.

SLITER I NYE KLUBBER: Kelechi Iheanacho (Leicester), Gylfi Sigurdsson (Everton) og Alexander Oxlade-Chamberlain (Liverpool). Foto: NTB Scanpix
SLITER I NYE KLUBBER: Kelechi Iheanacho (Leicester), Gylfi Sigurdsson (Everton) og Alexander Oxlade-Chamberlain (Liverpool). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): FourFourTwo har tatt en titt på noen av spillerne som ikke har levd opp til ryktet sitt i England etter å ha skiftet klubb i sommer. Det var ventet store ting fra flere av dem, uten at de har levert varene etter at en snau fjerdedel av sesongen er unnagjort.

Gylfi Sigurdsson og Davy Klaassen (Everton)

De er plassert sammen siden duoen er symptomatisk for Evertons trøblete (for å velge et fint ord) sommer. På papiret virket det som to sterke, og dyre, signeringer som kunne hjelpe Everton å ta enda et steg nærmere topplagene i ligaen. Men realiteten har vært en helt annen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer