SKIFTER TROLIG KLUBB I SOMMER: Men kanskje blir det en retur til Premier League og London for Thierry Henry, i stedet for den amerikanske proffligaen MLS. Her på joggetur i de franske alper, der landslaget lader opp til VM i Sør-Afrika. Foto:  AFP PHOTO / FRANCK FIFE
SKIFTER TROLIG KLUBB I SOMMER: Men kanskje blir det en retur til Premier League og London for Thierry Henry, i stedet for den amerikanske proffligaen MLS. Her på joggetur i de franske alper, der landslaget lader opp til VM i Sør-Afrika. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFEVis mer

Premier League-klubb kan snyte Solér for Henry

Frister med ukelønn på 700 000.

|||

Med en ukelønn på 700.000 kroner håper West Ham å snappe Thierry Henry foran nesen på Erik Solérs New York.

West Ham sliter med gjeld, men de nye eierne David Gold og David Sullivan ser for seg at Barcelona-spissen kan bli en melkeku på Boleyn Ground.

- Vi prøver å inn noen mer profilerte angripere, og jeg vil elske å se Henry her. Klubben var sliter med gjeld, men en spiss av Henrys kvalitet vil gjøre det hele til en smart deal, sier Sullivan til The Sun.

Barcelona opplyste tidligere i uken at den franske landslagsspilleren er på vei vekk. Henry har vært i samtaler med New York, men kan komme til å returnere til engelsk fotball. Han spilte tidligere for Arsenal.

- Henry er fortsatt blant de beste. Jeg har gitt ham et tilbud som vil gjøre ham til klubbens best betalte spiller noensinne, sier Sullivan.

West Ham beholdt så vidt plassen på øverste nivå i engelsk fotball denne sesongen. Manager Gianfranco Zola ble nylig sparket. Inn kommer trolig Avram Grant.

(NTB)