Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-klubb med frekk melding:
- Veldig skuffende

Apparatet i Southampton likte ikke at de ble tvunget til å skifte hotell 24 timer før den viktige kampen mot Swansea. Mark Hughes tror fansen sto bak.

MÅTTE GI TAPT: Dersom Swansea-fansen forsøkte å psyke ut Southampton, fungerte det ikke. Foto: Rogan/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
MÅTTE GI TAPT: Dersom Swansea-fansen forsøkte å psyke ut Southampton, fungerte det ikke. Foto: Rogan/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det var en særdeles viktig kamp som utspilte seg i Wales hvor Swansea hadde Southampton på besøk i går.

Vinneren av kampen ville ta et stort steg mot fornyet kontrakt, og det var Saints som trakk det lengste strået etter at Manolo Gabbiadini ble matchvinner i andre omgang med kampens eneste scoring.

Før kampen virket det som «alt» var imot bortelaget, som blant annet fikk beskjed om at det hadde vært et virusutbrudd på hotellet de skulle overnatte - 24 timer før turen til Wales.

Southampton-apparatet ble derfor tvunget til å skifte hotell i siste liten, et stykke unna der de skulle være (i nærheten av Cardiff), noe som kunne virket forstyrrende på forberedelsene til kamp.

I den forbindelse skal noen som jobber i Southampton i dag ha levert en tilbakemelding på TripAdvisor etter oppholdet på hotellet, som fikk èn av fem stjerner.

«Vi skulle bo her i forbindelse med en utrolig viktig business-reise, bare for å se at reservasjonen ble kansellert mindre enn 24 timer før ankomst, på grunn av et virusutbrudd», står det blant annet i meldingen.

Skuffet

Det kommer også fram at andre gjester ved hotellet ikke måtte flytte, noe som kunne tyde på at det slettes ikke var virus som var årsaken til at reservasjonen ble kansellert:

«Det var veldig skuffende, siden bookingen til andre gjester ikke så ut til å bli berørt».

«Heldigvis ødela ikke denne opplevelsen turen. Business-møtet var ekstremt produktivt!», heter det videre.

Og så kommer det frekkeste på slutten av meldingen:

«Vi har ingen planer om å komme tilbake med det første».

Siden Swansea fort vil rykke ned denne sesongen, er det lett å tenke at denne setningen har dobbel betydning.

I skrivende stund har innlegget på Southamptons offisielle Twitter-konto fått snaut 9000 likes på en time.

Overivrige fans

Southampton-manager Mark Hughes aner også ugler i mosen, men tror ikke det var Swansea som hadde noe med saken å gjøre.

- Jeg antyder ikke i det hele tatt at Swansea hadde noe med det å gjøre, sier Hughes ifølge The Guardian.

Southampton-manageren antyder at Swansea-fansen kan ha hatt en finger med i spillet.

- Kanskje det var noen overivrige Swansea-fans som som hadde innvirkning på hotellreservasjonen. Men de tingene kan du bruke til egen fordel og som motivasjon, sier Hughes.

Manageren fortalte også om en annen episode som kunne fått spillerne til å miste fokus.

- Vi ble oppholdt litt på utsiden (av stadion journ.anm) også siden vi var først ute med bussen, og måtte vente på Swansea, men det var vi ikke interessert i. Vi var for fokuserte, så vi gikk av bussen og gikk 100 meter til stadion. Så vi fant oss ikke i det. Vi statuerte et eksempel, sier Hughes.

Dersom Swansea-fansen forsøkte å sette Southampton ut av spill, fungerte det ikke. Southampton vant som nevnt 1-0 og har på langt nær sikret fornyet Premier League-kontrakt neste sesong.

Swansea må nok på sin side håpe at Huddersfield taper mot Chelsea og Arsenal, samtidig som de selv slår Stoke i siste serierunde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media