Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Premier League-klubbene holder krisemøte torsdag

Klubbene i Premier League møtes torsdag for å legge planer for hvordan resten av sesongen eventuelt skal kunne gjennomføres.

KRISEMØTE: Det er ventet at Premier League-klubbene holder krisemøte på torsdag. Foto: Reuters / Jason Cairnduff EDITORIAL USE ONLY
KRISEMØTE: Det er ventet at Premier League-klubbene holder krisemøte på torsdag. Foto: Reuters / Jason Cairnduff EDITORIAL USE ONLY Vis mer

Ifølge Sky Sports er det ventet at klubbene innen den tid vil ha mer informasjon rundt framtidsutsiktene. Det handler blant annet om at medlemslandene i Det europeiske fotballforbundet (Uefa) møtes tirsdag for å diskutere situasjonen rundt koronaviruset.

Fredag ble det kjent at kampene i Premier League er stanset og satt på vent som følge av virusutbruddet. I første omgang skal det ikke spilles kamper i perioden fram til 4. april.

Beslutningen ble tatt på et krisemøte fredag.

I forkant hadde det kommet bekreftelser på at Arsenal-manager Mikel Arteta og Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi har fått påvist koronasmitte.

Blant klubbene i den engelske toppdivisjonen skal det herske ulikt syn på hvorvidt man tror resten av sesongen kan la seg gjennomføre.

Ifølge Sky Sports skal en høytstående leder i en Premier League-klubb ha gitt uttrykk for at det er 75 prosent sjanse for at sesongen blir avbrutt og ikke gjenopptatt.

Hele Norges coronakart