Premier League-klubber kniver om 19-åringen som spås å bli den neste store sammen med Ødegaard

Dagens ryktebørs.

TIL ENGLAND? Barcelonas kroatiske juvel, Alen Halilovic, skal være svært ønsket både i West Ham og i Everton. Foto: NTB Scanpix
TIL ENGLAND? Barcelonas kroatiske juvel, Alen Halilovic, skal være svært ønsket både i West Ham og i Everton. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kroatiske Alen Halilovic kan være på vei til Premier League, melder spanske Mundo Deportivo.

19-åringen er, sammen med Martin Ødegaard, spådd til å bli den neste Messi eller Ronaldo. Kroaten kom til Barcelona som 17-åring, og har hatt en sjanse på A-laget.

Kan bli lagkompis med Samuelsen Men for å få mer erfaring, virker det nå som om Halilovic kan være på vei til England.

Mundo Deportivo skriver at det er Everton og West Ham som kniver om talentet, og begge klubbene skal være villige til å legge 90 millioner kroner på bordet for å skaffe seg Barcelona-spilleren.

Samme avis skriver at det er West Ham som har en fordel, siden landsmannen Slaven Bilic er trener for klubben. Hvis det stemmer, blir 19-åringen lagkamerat med norske Martin Samuelsen, som har imponert i sommerens treningskamper, men også fått sin offisielle debut for A-laget.

PSG med skambud At Angel di Maria er på vei til franske PSG er det liten tvil om lenger, etter at han ikke ble med Manchester United på sesongoppkjøring i USA. PSG-manager Laurent Blanc fortalte i går at han er positiv til at overgangen snart er i boks.

Men ifølge engelske Independent kan det virke som om United mener at PSG har lagt inn et skambud på argentineren.

United kjøpte di Maria for rundt 540 millioner kroner i fjor, og PSG skal bare ha tilbudt Premier League-klubben 257 millioner kroner for 27-åringen.

Independent skriver at det er lite trolig at klubben slipper argentineren for en så lav sum, siden kontrakten hans går til 2019.

United-keeper skadet? Real Madrid Karim Benzema har vært linket til Arsenal denne sommeren. I går la han ut et bilde av seg selv på flyet, med teksten: La oss legge fortiden bak oss. Vedlagt skrev han også hashtaggene #rip og #tilfremtiden.

Laissons le passé au passé.. #rip #directionturfu A photo posted by Karim Benzema (@karimbenzema) on Jul 28, 2015 at 4:52am PDT

Det satte selvfølgelig ryktekverna i full sving, og Arsenal-fansen tolket det som om Benzema straks er klar for klubben.

Louis van Gaal skal ha sett seg ut Ajax-keeper Jasper Cillessen som David de Geas erstatter i United-buret, skriver Guardian. En leggskade hos keeperen kan føre til at overgangen ikke blir noe av, skriver samme avis.

Tottenhams Emmanuel Adebayor virker ikke til å være langt unna å gå til Aston Villa på lån - og gjenforenes med Tim Sherwood, skriver Independent. De hevder 31-åringen skal gjennom medisinsk test i dag.

Javier «Chicharito» Hernandez er tilbake i United etter utlån til Real Madrid. Nå ser det ut til at Tottenham har sett seg ut «Chicharito» som en erstatter for Adebayor, skriver The Times.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer