Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-klubber snuser på Huseklepp

Agenten bekrefter.

PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Erik Huseklepp nettet mot skottene og skal ha fått seg beundrere i Premier League. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Erik Huseklepp nettet mot skottene og skal ha fått seg beundrere i Premier League. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer

• Livestudio kl. 19: Brann - Sandefjord

(Dagbladet.no): Etter målet mot Skottland er Erik Huseklepp blitt stadig mer ettertraktet på overgangsmarkedet.

I går sirkulerte det igjen rykter om Brann-spissen, denne gang er det Premier League-klubbene Everton og Blackburn som vurderer bud på teknikeren.

Huseklepp-agent Stig Lillejord er hemmelighetsfull, men bekrefter at 24-åringen kan være Premier League-aktuell.

- Det er interesse fra klubber i Premier League, men jeg vil ikke kommentere hvilke klubber det gjelder eller hvor langt en dialog har kommet, sier han til Bergensavisen.

Huseklepp ble koblet til Newcastle i april, men det var før klubben rykket ned til The Championship. Og sist onsdag meldte spanske Marca at Sevilla er villig til å betale 22 millioner kroner for Brann-spissen.

Overgangsvinduet i Europa stenger om ei uke, og ifølge Brann-leder Roald Bruun-Hanssen har det ikke kommet henvendelser på Huseklepp i det siste.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media