Premier League-kometen har flyttet bryllupet i håp om å få EM-plass

Jamie Vardy.

UTSATT BRYLLUPET: Leicester-kometen Jamie Vardy har utsatt bryllupet sitt i håp om at han får en plass i EM-troppen til England. Foto: Reuters / Alex Morton
UTSATT BRYLLUPET: Leicester-kometen Jamie Vardy har utsatt bryllupet sitt i håp om at han får en plass i EM-troppen til England. Foto: Reuters / Alex MortonVis mer

(Dagbladet): Foreløpig har det ikke løsnet helt for Sergio Agüero som var fjorårets toppscorer i Premier League. Nå er argentineren også ute med skade, og står derfor bare med seks scoringer så langt denne sesongen.

Og mens de store spisstjernene som Aguero, Wayne Rooney, Diego Costa og Harry Kane ikke har fått det fullstendig til å klaffe, har Leicesters Jamie Vardy kommet som et stjerneskudd. Han har scoret tolv mål på tolv kamper denne sesongen. Leicester ligger på en imponerende tredjeplass i Premier League etter tolv spilte kamper.

Vardy har også blitt belønnet med å bli tatt ut i den engelske landslagstroppen. Og nå har engelskmannen et så stort håp om å bli med i Englands EM-tropp at han har utsatt bryllupet sitt.

Flyttet bryllupet - Jeg skulle gifte meg under EM-starten, men fruen var på meg og ønsket at jeg skulle flytte det. Jeg trodde nok det skulle gå fint, men vi flyttet det bare for å være på den sikre siden i tilfelle jeg skulle bli tatt ut, sier Vardy til Daily Telegraph.

Bryllupet er nå flyttet til en dag midt i uka.

- Det er ikke ideelt for gjestene, men slik er det bare. 25 mai er den nye datoen, uka etter at Premier League er over, forteller Vardy.

Overrasket Ifølge avisa var landslagssjef Roy Hodgson veldig «hyggelig overrasket» over Vardys prestasjoner denne sesongen.

- Jeg var overrasket, men hyggelig overrasket. Da vi tok ham ut, tror jeg ikke det var så mange som sa «fantastisk - det er en flott ide og Vardy er selvskreven». Men nå er han det, sier Hodgson.

Jamie Vardy er også blant Hodgsons utvalgte når de fredag spiller treningskamp mot Spania.