Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-legende våknet fra koma: - Jeg har aldri sovet bedre

Den tidligere fotballstjernen David Ginola (49) er våken igjen etter hjertestans.

 TILBAKE:  David Ginola har våknet opp fra koma. Her på et bilde fra 2015. Foto: WENN.com
TILBAKE: David Ginola har våknet opp fra koma. Her på et bilde fra 2015. Foto: WENN.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Langt hår, slepne finter og en herlig frekkhet på fotballbanen. Dette er det fotballfans som husker nittitallet vil huske David Ginola for.

Derfor skapte det stor uro i fotballens verden da Ginola havnet i koma etter å ha blitt rammet av hjerteinfarkt torsdag. Nå melder den 49 år gamle franskmannen selv at han er våken.

Han fikk hjertestans etter infarktet torsdag kveld og ble operert fredag.

- Hei, verden! Jeg har aldri sovet bedre. Jeg har det fint, men har behov for hvile. Tusen takk for deres støtte, skrev Ginola på Twitter.

Ginolas illebefinnende inntraff da han befant seg i landsbyen Mandelieu på sør-kysten av Frankrike. Derfra ble han ført til Monaco med luftambulanse. Dette etter å ha mottatt førstehjelp fra den franske popstjernen Matt Pokora.

Ifølge Gilles Dreyfus, legen som opererte franskmannen, er Ginola heldig som slapp unna såpass lett som han gjorde. Operasjonen varte i fem timer.

- Han er i bedring, er våken og ved bevissthet. Han opplevde en feil i hjerterytmen, sier legen ifølge NTB.

Dreyfys sier, ifølge Guardian, at den øyeblikkelige hjelpen den tidligere landslagsspilleren fikk var helt avgjørende for at han overlevde.

Nå skal han være i relativt god form, ifølge legen.

- Han døde nesten, men nå kan han snart leve et normalt liv, sier Dreyfus om David Ginola som i sin tid spilte for klubber som Tottenham, Newcastle og PSG. 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!