Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-manager gikk til verbalt angrep på supporter

Utestenges av Det engelske fotballforbundet.

UTESTENGES: Leicester-manager Nigel Pearson må sone en kamp utestengelse for å ha gått til verbalt angrep på en supporter.    REUTERS/Darren Staples
UTESTENGES: Leicester-manager Nigel Pearson må sone en kamp utestengelse for å ha gått til verbalt angrep på en supporter. REUTERS/Darren Staples Vis mer

Leicester-manager Nigel Pearson er blitt utestengt i en kamp etter å ha gått verbalt til angrep på en supporter.

Det engelske fotballforbundet (FA) bestemte fredag å gi Nigel Pearson en bot på rundt 120 000 kroner (10.000 pund), en utestengelse på en kamp og en advarsel om å passe seg i fremtiden. Manageren har bedt om en skriftlig redegjørelse av FA for hvorfor han er ilagt straffen, ifølge Leicesters nettside.

Hendelsen skjedde under oppgjøret mot Liverpool 2. desember. 51-åringen skal ha bannet til en supporter.

Leicester-manageren er under hardt press etter en rekke dårligere resultater de siste månedene. Han er bookmakernes favoritt til å bli den første manageren til å få sparken i Premier League.

Pearson har hatt en vanskelig start med Leicester i Premier League. Klubben ligger helt sist på tabellen og står elleve kamper uten seier. Den forrige kom da de vant 5-3 mot Manchester United.

(NTB)