Premier League-profilen slipper straff etter disse utbruddene på Twitter

Gikk amok da Leicester tok sjokkseier.

SKAPTE DISKUSJON:   Gary Linekers tweets har skapt furore i England.  Flere journalister kastet seg på debatten etter Lineker hyllet barndomsklubben og bannet. Her er han sammen med kona Danielle Bux. Foto: NTB Scanpix
SKAPTE DISKUSJON: Gary Linekers tweets har skapt furore i England. Flere journalister kastet seg på debatten etter Lineker hyllet barndomsklubben og bannet. Her er han sammen med kona Danielle Bux. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Leicester - Manchester United 5-3

(Dagbladet): Det gikk en kule hett for BBC-ansatt Gary Lineker da barndomsklubben Leicester slo tilbake og vant 5-3 mot Manchester United i helga.

Etter hvert som Leicester snudde 1-3 til 5-3, skrev mannen som har ansvaret for Match og the day både «fucking hell» - «bloody hell» og «shat on Manchester United» på sin Twitter-profil.

Flere mente Linekers oppførsel var svært uprofesjonell og ba om straff. De reagerte både på at han bannet flere ganger - men spesielt på at han hånet Manchester United.

I sitt program går 53-åringen og flere eksperter gjennom dagens runde i Premier League og kommer med analyser.

I går gikk ryktene om at Lineker hadde fått refs fra kollegaer i BBC - men det ble seinere tilbake vist av hovedpersonen selv.

I dag bekrefter BBC at de ikke kommer til å gjøre noe med utbruddene:

- Gary har en personlige twitterbruker, men vi minner ham regelmessig på ansvaret han har når det kommer til fotballrelaterte meldinger.  Han har ikke fått refs, og kommer ikke til å få det heller, sier en talsmann i BBC til Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer