Premier League-oppsummering

Premier League-runda: Lukaku slår tilbake mot kritikk

Manchester United Romelu Lukaku var knapt borti ballen mot Liverpool. Her er noen av hendelsene fra helgas Premier League-runde.

LITE INVOLVERT: Manchester Uniteds Romelu Lukaku var bare borti ballen 22 ganger mot Liverpool. Foto: NTB Scanpix
LITE INVOLVERT: Manchester Uniteds Romelu Lukaku var bare borti ballen 22 ganger mot Liverpool. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): Vi starter i Manchester der United-angriper Romelu Lukaku igjen har måttet svare på spørsmål om han er en spiller som ikke leverer varene mot storlagene.

Ifølge engelske The Guardian har kraftspissen scoret elleve mål på 49 kamper mot «de seks store» i Premier League som Everton-spiller. BBC melder at han totalt har scoret 15 mål på 58 kamper mot topplagene, mot 77 scoringer på 136 kamper mot resten av røkla.Manchester United spilte sin første kamp mot et av storlagene denne sesongen, og belgieren var knapt involvert med unntak av en stor sjanse som Simon Mignolet reddet. Likevel benekter Lukaku at han er en spiller som kun leverer mot svakere lag.

- Jeg har hørt det av folk. Det er annerledes for hver gang jeg spilte for Everton hadde vi en annen tilnærming til kamper, sier Lukaku.

- Noen ganger er det vanskelig når du spiller mot topplagene og du ikke spiller for å vinne og egentlig ikke skaper sjanser. Det er virkelig vanskelig. Nå er jeg i et lag som ønsker å vinne mot de store lagene og vi vil vinne hver eneste kamp, så jeg tror situasjonen vil endre seg, sier Lukaku videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer