ÅPNER SJEKKHEFTET: Liverpool-manager Jürgen Klopp. Foto: Paul Thomas/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix
ÅPNER SJEKKHEFTET: Liverpool-manager Jürgen Klopp. Foto: Paul Thomas/Sportimage via PA Images/NTB ScanpixVis mer

Ryktebørsen

Premier League-rykter:
- Liverpool har planer om å bruke 1,4 milliarder kroner

Her er dagens ryktebørs.

(FourFourTwo): Det gjenstår bare halvannen dag av overgangsvinduet i England, og det meldes om hektisk aktivitet i flere klubber.

Klubben hvor det rører seg mest er Liverpool, som The Telegraph mener håper å bruke så mye som 140 millioner pund (rundt 1,4 milliarder kroner) de enste to dagene.

Samme avis melder at klubben er i samtaler om Monacos Thomas Lemar, men at det vil bli tøffe diskusjoner før en overgang kan gjennomføres.

Samtidig melder Sky Sports at Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain har takket nei til en overgang til London-rival Chelsea. Ifølge kilder i Sky ønsker vingen seg til Liverpool. Det gjenstår å se om Klopp legger inn et bud på engelskmannen.

Klopp har heller ikke gitt opp å hente Southampton-stopper Virgil van Dijk, som tyskeren har jaktet i hele sommer. Klubben ønsker fortsatt ikke å selge sin juvel, til tross for at han ikke har vært en del av førstelaget denne sesongen.

SDe røde ønsker også å kvitte seg med stopper Mamadou Sakho, men kun om klubben får det som kreves. Ifølge The Times skal Crystal Palace ha fått avslått et bud på 25 millioner pund (rundt 250 millioner norske kroner). Liverpool vil ha 30 millioner pund for franskmannen.

Det blir også noen nervepirrende timer for Arsenal-fansen. I går kom meldingen om at Manchester City la inn bud på 50 millioner pund (rundt 500 millioner norske kroner) for Alexis Sanchez, men ifølge BBC ble det avslått. Siste ord er nok ikke sagt i den saken, og The Telegraph melder at de lyseblå vil øke budet i dag.

En som er på vei ut dørene på Emirates er Kieran Gibbs. Sky Sports melder at backen har vært på medisinsk test hos West Bromwich i dag. Han vil koste Tony Pulis rundt 70 millioner norske kroner.

London-nabo Chelsea ser heller ikke ut til å være ferdig med sommerhandelen. The Telegraph melder at Antonio Conte har fått avslått et bud på 250 millioner norske kroner for Evertons Ross Barkley.

Det er også ventet at de blå vil legge inn et tredje bud på Leicesters Danny Drinkwater. Spilleren skal ha lagt inn en transfer request tidligere i sommer, men klubben ønsker ikke å selge ham, ifølge Sky Sports.

Andre rykter:

Inter skal legge inn nytt bud på Arsenals Shkodran Mustafi (Sky Italia).

Chelsea er nære en overgang for Swansea-spiss Fernando Llorente (spanske AS).

Ángel Di María ber PSG om å bli solgt til Barcelona (El Larguero).

Dersom Swansea selger Llorente til Chelsea, vil Manchester Citys Wilfried Bony erstatte ham i Wales (Guillem Balague).

Newcastle er villige til å selge Dwight Gayle for 180 millioner kroner (The Guardian).

Liverpool blokkerer en låneovergang for Divock Origi til de får inn en erstatter (L'Equipe).

Arsenal-spillere er drittlei Alexis Sanchez og vil bli kvitt ham innen vinduet stenger (The Telegraph).

Tottenham er enige med Estudiantes-forsvarer Juan Foyth, men må vente og se om han får arbeidstillatelse (The Guardian).

Newcastle er interessert i Chelsea-vingen Kenedy (The Telegraph).

Liverpool vil fortsatt ikke selge Philippe Coutinho og Barcelona har ikke lagt inn nytt bud (Guillem Balague).