MATHCINNER: Charles N'Zogbia scoret Wigans tredje mål de 10 siste minuttene mot Arsenal søndag. Her feirer han med å trekke trøya over hodet. Foto: AP/Tim Hales
MATHCINNER: Charles N'Zogbia scoret Wigans tredje mål de 10 siste minuttene mot Arsenal søndag. Her feirer han med å trekke trøya over hodet. Foto: AP/Tim HalesVis mer

Premier League-spiller sendte kompis til oppkjøring

Charlez N'Zogbia arrestert.

||| (Dagbladet): Charles N'Zogbia gjør gjerne Wigans høyreside til en motorvei.

I går skulle den venstrebeinte 23-åringen ta lappen, han skulle kjøre opp i Sale utenfor Manchester.

Problemet var bare at den franskfødte kantspilleren ikke møtte opp selv, han sendte en venn for å gjennomføre førerprøven, skriver The Times.

Nyhetsbyrået PA mener problemet var at N'Zogbia fikk en annen mann til å ta teoriprøven for ham, mens han selv møtte opp for å bli vurdert bak rattet av en sensor.

En talsmann for Manchester-politiet bekrefter at en mann er arrestert, mistenkt for å ha prøvd å lure det lokale biltilsynet.

N'Zogbia er løslatt på kausjon fram til 3. juni.

Den tidligere Newcastle-spilleren ble nylig britisk statsborger, etter at han kom til Premier League som 18-åring i 2004.

Han ble matchvinner for Wigan mot Arsenal søndag. Lørdag reiser Wigan til London for kamp mot West Ham, og N'Zogbia er fortsatt blant spillerne som trenger skyss.