- Premier League-spiller utpresses etter orgie med svenske jenter

Pikante sexbilder fra ferien i Vegas på avveie.

DET SOM SKJER I VEGAS...:... kan noen ganger havne i innboksen i form av pikante bilder. Politiet er nå koblet inn etter at en Premier League-spiller i London mottok en utpressingmail etter sommerferien i Las Vegas. Foto:   (AP Photo/Jae C. Hong, file)
DET SOM SKJER I VEGAS...:... kan noen ganger havne i innboksen i form av pikante bilder. Politiet er nå koblet inn etter at en Premier League-spiller i London mottok en utpressingmail etter sommerferien i Las Vegas. Foto: (AP Photo/Jae C. Hong, file) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke alle som respekterer ordtaket «what happens in Vegas, stays in Vegas».

The Sun skriver i dag at en Premier League-spiller i 20-årene har koblet inn politiet, etter å ha mottatt en utpressingsmail der han trues med pikante bilder og video fra en sexorgie i Las Vegas i sommer.

Fotballspilleren skal sammen med to kompiser ha blitt med tre svenske blondiner på et hotellrom, der seansen ble filmet med en BlackBerry.

Premier League-kjendisen spiller for en London-klubb som ligger blant topp 10 i serien, og er ifølge avisa lett gjenkjennelig på bildene.

En av jentene skal være en 25 år gammel servitør. Fotballspilleren og hans følge kom i kontakt med jentene på en av de mange klubbene i Vegas, hvor vodkashottene etter hvert skal ha gått ned på høykant.

Ferden endte altså på et hotellrom, hvor det ble tatt bilder som noen nå truer med å spre på nettet.

- Han eller hun har forsøkt å skjule identiteten sin, men vi prøver å spre personen bak epostadressen. Hvorvidt vedkommende er en av jentene eller en tredjepart uten tilknytning til det som skjedde på hotellet vet vi ikke nå, sier en politikilde til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer