- Premier League-spiller utpresses etter orgie med svenske jenter

Pikante sexbilder fra ferien i Vegas på avveie.

DET SOM SKJER I VEGAS...:... kan noen ganger havne i innboksen i form av pikante bilder. Politiet er nå koblet inn etter at en Premier League-spiller i London mottok en utpressingmail etter sommerferien i Las Vegas. Foto:   (AP Photo/Jae C. Hong, file)
DET SOM SKJER I VEGAS...:... kan noen ganger havne i innboksen i form av pikante bilder. Politiet er nå koblet inn etter at en Premier League-spiller i London mottok en utpressingmail etter sommerferien i Las Vegas. Foto: (AP Photo/Jae C. Hong, file)Vis mer

(Dagbladet): Det er ikke alle som respekterer ordtaket «what happens in Vegas, stays in Vegas».

The Sun skriver i dag at en Premier League-spiller i 20-årene har koblet inn politiet, etter å ha mottatt en utpressingsmail der han trues med pikante bilder og video fra en sexorgie i Las Vegas i sommer.

Fotballspilleren skal sammen med to kompiser ha blitt med tre svenske blondiner på et hotellrom, der seansen ble filmet med en BlackBerry.

Premier League-kjendisen spiller for en London-klubb som ligger blant topp 10 i serien, og er ifølge avisa lett gjenkjennelig på bildene.

En av jentene skal være en 25 år gammel servitør. Fotballspilleren og hans følge kom i kontakt med jentene på en av de mange klubbene i Vegas, hvor vodkashottene etter hvert skal ha gått ned på høykant.

Ferden endte altså på et hotellrom, hvor det ble tatt bilder som noen nå truer med å spre på nettet.

- Han eller hun har forsøkt å skjule identiteten sin, men vi prøver å spre personen bak epostadressen. Hvorvidt vedkommende er en av jentene eller en tredjepart uten tilknytning til det som skjedde på hotellet vet vi ikke nå, sier en politikilde til avisa.