Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-spilleren har overtatt miserabel rekord

NY REKORD: FOr Rudy Gestede - her i duell med Etienne Capoue.  Foto: NTB Scanpix
NY REKORD: FOr Rudy Gestede - her i duell med Etienne Capoue.  Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rudy Gestede har spilt 32 Premier League-kamper på rad uten å vinne. Det er en rekke ingen andre matcher.

28-åringen debuterte lørdag for Middlesbrough i 0-0-kampen borte mot Watford. Han slapp til som innbytter i det 65. minutt.

Gestede markerte seg ikke i kampen. Dermed klarte han heller ikke å unngå å sette en uønsket rekord. Ifølge statistikkselskapet OptaJoe har den franskfødte benineren siden august 2015 spilt 32 strake Premier League-kamper uten å vinne.

Rykket ned

Forrige sesong ble han matchvinner for Aston Villa da Bournemouth ble slått 1-0 i åpningsrunden. Siden den gang har Gestede aldri vært på banen når laget hans har plukket tre poeng på øverste nivå.

Spissen endte opp med å rykke ned sammen med Villa til mesterskapsserien. Ved årsskiftet kjøpte Middlesbrough ham for 6 millioner pund. Det tilsvarer 62 millioner kroner.

Ikke alene

Gestede er ikke den eneste som har en miserabel PL-rekke hengende over seg. Jack Rodwell har ikke vunnet én eneste seriekamp for Sunderland når han har vært i startoppstillingen.

25-åringen har startet 35 PL-kamper for "The Black Cats" siden han ankom klubben i august 2014. Ingen av dem har endt med tre poeng.

Forrige gang Rodwell opplevde å vinne en ligakamp var da han slapp til som innbytter tidlig i 2-1-seieren over Manchester United i februar i fjor.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media