Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-spilleren tapte 6-0. Så skrøt han av egen luksuskjerre

Aston Villa-fansen er ikke fornøyde med Joleon Lescott.

 SLAKTES:  Joleon Lescott må tåle hard medfart fra fansen etter å ha skrytt av egen luksusbil etter 0-6-tapet mot Liverpool i Premier League.
Foto: Action Images via Reuters / Andrew Couldridge
Livepic
SLAKTES: Joleon Lescott må tåle hard medfart fra fansen etter å ha skrytt av egen luksusbil etter 0-6-tapet mot Liverpool i Premier League. Foto: Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic Vis mer

(Dagbladet): Presset var feil, pasningene satt ikke og markeringen glapp da Aston Villa møtte Liverpool hjemme på Villa Park søndag.

Resultatet ble 0-6 til gjestene, noe som satte sinnene i kok blant fansen av Birminghams mest kjente fotballag.

Likevel var det ikke slutt da fløyta gikk.

Daily Mail skriver at Joleon Lescott twitret et bilde av sin Mercedes-AMG S 63, en bil solid posisjonert i millionklassen, etter kampen, noe som ikke har gått Villa-fansen forbi.

Etter en aldri så liten storm på forsvarsspillerens Twitter-konto, så har Lescott funnet det for godt å forklare seg selv.

- Jeg sendte ut bildet ved en feil. Det ble sendt ut da jeg hadde mobilen i bukselomma, skriver Lescott i en beskjed til fansen.

Videre skriver den tidligere landslagsspilleren for England at han skammer seg over prestasjonene mot de røde fra Liverpool.

- De var bedre enn oss, men det unnskylder ikke vår manglende innsats i løpet av de 90 minuttene vi spilte, fortsetter spilleren som tjener rundt 50 000 pund i uka for å spille for Aston Villa.

Beløpet passer ikke med lagets ligaposisjon, der laget hans har syv poeng opp til Sunderland på nest nederste tabellposisjon.

- De har vært alldeles forferdelige, hvordan kan det ha seg at disse spillerne spiller i Premier League, spurte ekspertkommentor og tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher etter kampen.

Neste sesong kan det hende at han slipper å stille seg det spørsmålet, i og med at Villa er på strak vei ned i divisjonen under dersom de ikke bedrer sine resultater.

I neste ligarunde møter Villa Stoke borte på Britannia stadion - et oppgjør som kan bli vel så vanskelig som kampen mot Liverpool.