Premier League-stjernas bilde fra Paris skremte hele fotball-England

- Fant et trivelig sted for kvelden.

I DRAMAET: Crystal Palace-spiller Martin Kelly la ut dette bildet rett før terrorangrepet mot en restaurant i Paris. I natt bekreftet klubben at spilleren var i sikkerhet. Foto: NTB Scanpix / Instagram
I DRAMAET: Crystal Palace-spiller Martin Kelly la ut dette bildet rett før terrorangrepet mot en restaurant i Paris. I natt bekreftet klubben at spilleren var i sikkerhet. Foto: NTB Scanpix / InstagramVis mer

(Dagbladet): Terrorangrepene i Paris i går kveld og i natt har rystet en hel verden..

Bare timer før angrepene la Crystal Palace-spiller Martin Kelly (25) ut et bilde fra en restaurant som ble rammet.

Bildet og informasjonen om Kelly ble raskt spredd i ulike medier og seint i natt rykket klubben selv ut og bekreftet at Kelly var i sikkerhet.

- Vi har vært i kontakt med Martin Kelly i natt og kan fortelle at han er i sikkerhet og har det greit, skrev Crystal Palace på Twitter rett over klokka 2.

- Ber for deg I timene før var det stor usikkerhet rundt fotballspilleren. Kelly havnet nemlig midt i dramaet, meldte Daily Mail.

- Fant et trivelig sted for kvelden, skrev Kelly med et bilde sammen med en av de rammede restaurantene.

I sosiale medier uttrykte fotballfans og andre stor sympati før fotballspilleren var bekreftet i sikkerhet.

- Jeg ber for din skyld, skrev bruker på Instagram.

- Dette bildet knuser hjertet mitt, skrev en annen bruker.

Ubekreftede bilder fra et av ulykkesstedene viser det som trolig er Kelly som hjelper en av de sårede ute på gata.

Avlyst Alle helgens idrettsarrangement i Paris-området avlyses etter terrorangrepene i den franske hovedstaden. Det opplyste franske myndigheter lørdag morgen. Minst 120 personer ble drept i seks ulike angrep i Paris.

Tirsdagens landskamp mellom England og Frankrike kan bli avlyst etter terrorangrepene i Paris. Kampen skal etter planen spilles på Wembley i London, men nå skal de to landenes fotballforbund vurdere om det blir noe av.

- FA sender sine kondolanser til ofrene i denne tragiske hendelsen, og vi vil snakke med det franske forbundet på et passende tidspunkt, sier en talsperson i Englands Fotballforbund.

Frankrike møtte Tyskland på Stade de France fredag kveld. Under kampen kunne det høres to eksplosjoner, som gikk av like utenfor arenaen, men kampen ble likevel ferdigspilt. Det franske landslaget har avlyst alle sine planer lørdag, ifølge NTB.