Premier League-stjerne giftet seg med kone nummer to. Nå er elskerinnen forbannet

Agenten: - Dette er ikke uvanlig.

NYGIFT: Cheick Tioté har giftet seg med kone nummer to. Her i duell mot Juan Mata og Manchester United i april. Foto: Nigel Roddis / Reuters / Scanpix
NYGIFT: Cheick Tioté har giftet seg med kone nummer to. Her i duell mot Juan Mata og Manchester United i april. Foto: Nigel Roddis / Reuters / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Måten Newcastle-spiller Cheick Tioté benyttet sommerferien på, vekker oppsikt. Like før seriestart giftet nemlig den 27 år gamle midtbanekrigeren seg hjemme i Elfenbenskysten - med kone nummer to.

- Jeg kan si at han giftet seg og at det er hans andre ekteskap. Dette er ikke uvanlig. Han er en muslim, sier Tiotés agent, Jean Musampa, til avisen Newcastle Evening Chronicle.

Forbannet elskerinne Tiotés rekke med kvinnelige bekjentskaper stopper imidlertid ikke der.

Ifølge den engelske nettgiganten Daily Mail er nå en tredje dame, Tiotés tidligere elskerinne, i harnisk over Newcastle-spillerens nye ekteskap.

Samtidig som Tioté har bodd i en luksusvilla med hans første kone og deres to barn i Newcastle, hevder Nikki Mpofu å ha hatt et tre år langt forhold med ham. Sammen skal de også ha et barn.

- Han møtte moren min og sa at han hadde lov til å ha flere koner. Jeg var komfortabel med det, sier Mpofu, ifølge The Sun.

Grunnen er at hun selv skal ha blitt lovet å bli en av dem. Da hun fant ut at han likevel hadde giftet seg med en annen, gjorde Mpofu det slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer