GROV MISS: Slik så Twitter-profilen til Christian Benteke lørdag. Feilen ble fort rettet. Foto: Laurent Dubrule / EPA / NTB Scanpix / Skjermdump
GROV MISS: Slik så Twitter-profilen til Christian Benteke lørdag. Feilen ble fort rettet. Foto: Laurent Dubrule / EPA / NTB Scanpix / SkjermdumpVis mer

Premier League-stjernen beklager Twitter-tabbe: - Ops, min feil!

Ble en stor snakkis på sosiale medier. 

(Dagbladet): Denne sommeren har det blitt heftig diskutert hvilken klubb belgiske Christian Benteke kom til å signere for. Lørdag ble det endelig klart at han selges fra Liverpool til Premier League-konkurrent Crystal Palace.

Men stjernespissen fikk langt ifra en heldig start hos den nye klubben. Lørdag morgen kunne man nemlig se at Burnley var oppført som hans nye klubb på Twitter.

- Beklager!

Bildet av tabben ble spredt i voldsom fart på sosiale medier, og 25-åringen var kjapp med å beklage det hele på Twitter.

Der legger Benteke også skylden over på en i sitt sosiale medier-apparat.

- Ops, min feil. Ja, jeg har signert for Crystal Palace, ikke Burnley. Beklager den lille feilen. Personen som styrer Twitter-profilen min, ble litt forvirret, skrev Benteke.

Trolig fikk vedkommende bak Twitter-meldingen en liten skyllebøtte fra Benteke - ikke nok med at det var feil klubb, navnet Burnley var i tillegg stavet feil.

Tungt Liverpool-opphold

Uansett - Benteke gleder stort til å ta fatt på livet i London-klubben.

Etter et mislykket opphold i Liverpool, er det ventet at den tidligere Aston Villa-spilleren kommer til å få en ny vår i Crystal Palace.

– Jeg er glad for å ha skrevet under for Crystal Palace. Jeg ser frem til å møte manageren, spilleren og de ansatte i klubben. Jeg er glad for at avtalen nå er i orden og at jeg kan se fremover, sier han til klubbens nettside.