Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-stjernene valfarter til Serbia for hestekur

Behandles med morkakevæske.

MORKAKEBEHANDLET: Frank Lampard har gjort som Robin van Persie, og reist til Serbia for å motta morkakebehandling fra legen Marijana Kovacevic. Det samme har Liverpools Albert Riera, Yossi Benayoun, Fabio Aurelio og Glen Johnson. Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez
MORKAKEBEHANDLET: Frank Lampard har gjort som Robin van Persie, og reist til Serbia for å motta morkakebehandling fra legen Marijana Kovacevic. Det samme har Liverpools Albert Riera, Yossi Benayoun, Fabio Aurelio og Glen Johnson. Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

|||Engelsk liga i fotballstudio fra kl. 13.45.

Stjernespillerne i den engelske eliteserien skyr ingen midler for å bli friske i rekordfart. Behandling med væske fra en hests morkake er det nyeste nye.

Frank Lampard skal få behandling i Serbia, men han er ikke den eneste stjernespilleren fra den engelske serien som har satt kursen for doktorkontoret til Marijana Kovacevic.

Mirakelkuren hennes frister mang en skadd fotballspiller.

Det den serbiske legen tilbyr sine pasienter, er bruken av væske derivert fra morkaken til en hest. Den noe spesielle kuren skal gjøre behandlingstiden langt kortere enn vanlig.

I tillegg til Lampard, har også flere Liverpool-spillere besøkt den serbiske legen. Spillerne er Albert Riera, Yossi Benayoun, Fabio Aurelio og Glen Johnson. Det samme har Arsenals Robin van Persie.

- Fungerer bra
- Folk har snakket om en uvanlig behandling i Serbia, og det er sant. Vi har fått rapporter fra store spillere som har vært der, så vi sendte noen spillere, sier Liverpool-manager Rafael Benítez.

Liverpool-spillerne skal ha reagert godt på behandlingen.

- Det fungerer bra, sier Benitez.

Skeptisk
Arsenal-manager Arsène Wenger var skeptisk til den alternative behandlingen. Van Persie fikk morkakevæske dryppet på ankelen sin.

- Når man har muskelskader er man ute i 21 dager. Jeg har sett mange som er sendt til Serbia som er klare igjen fem dager senere. Men de kan bare spille med medisiner og skadene kommer tilbake, sier Wenger.

Franskmannen understreker imidlertid at han ikke har etiske problemer med behandlingen.

- Det blir ikke injisert. Jeg overlater ansvaret til vår medisinske avdeling, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media