Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-stjerner utsettes for ran og innbrudd

Everton-spiller Tom Cleverley er foreløpig siste offer.

SISTE I RANSREKKE. Tom Cleverley fikk uinvitert besøk av innbruddstyver med balltre og batong. Han er en av flere fotballstjerner som har fått unvitert besøk i sine luksushjem. Foto: AFP/NTB/Scanpix.
SISTE I RANSREKKE. Tom Cleverley fikk uinvitert besøk av innbruddstyver med balltre og batong. Han er en av flere fotballstjerner som har fått unvitert besøk i sine luksushjem. Foto: AFP/NTB/Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Den engelske landslagsspilleren Tom Cleverley ble brutalt ranet i sitt eget hus i helgen.

To menn utstyrt med baseballtre og batong banet seg vei inn. Cleverley befant seg hjemme sammen med sin kone, reality TV-kjendisen Geordina Dorsett og deres to år gamle datter.

Ifølge Daily Mail skal ranerne ha tatt med seg verdier for 175 000 pund. De forsvant med parets to Range Rovere.

Flere Premier League-stjerner har lidd samme skjebne som Cleverley-paret.

Ofte skjer det mens fotballspillerne er opptatt på jobben. Men ikke alltid.

Daily Mail har satt opp ei liste over fotballstjerner som er blitt ofre for ran og innbrudd. Avisa skriver at Cleverley ble plukket ut av ranerne på grunn av sin høye inntekt og standard på huset i Manchester.

For bare seks uker siden ble målvakten Sam Johnstone utsatt for noe av det samme. Innbruddstyver tok seg inn i huset, rappet bilnøklene og kjørte av gårde med hans Mercedes. Innbruddet skjedde mens Johnstone var opptatt med Champions League-kamp i Brügge.

Det dramatiske innbruddet hjemme hos Angel di Maria fikk bred spalteplass i de fleste aviser og nettsteder.

Dagbladet omtalte hendelsen 2. februar. Innbruddstyvene forsvant med uforrettet sak, da alarmen startet. Familien som var til stede under innbruddsforsøket ble sterkt preget av hendelsen. Kona turde ikke bo i huset mer, og familien flyttet inn på hotell. Siden flyttet de fra Manchester, fra England og til Paris. Di Maria skiftet klubb fra Manchester United til Paris st. Germain.

Peter Crouch har hatt uinviterte gjester to ganger. Første gang var i 2006. Da forsvant innbruddstyvene med en luksuriøs Aston Martin,  smygger, dyr champagne og fotballtrofeer. Crouch fikk også upopulært besøk for fire år siden. Da ble flere ringer og en laptop stjålet.

Den engelske forsvarsspilleren Phil Jagielka ble brutalt knivranet i sitt hjem i 2009. Han skal ha blitt tvunget til å gi fra seg alt av smykker og verdisaker. Samt at han måtte gi fra seg nøklene til sin Range Rover.

Hayley Grice, kona til Darren Fletcher ble utsatt for et brutalt ran i sitt hjem, bare timer etter at Fletcher hadde reist til Italia. Hun fikk en kniv mot strupen og ble dratt rundt i huset etter håret. Den brutale innbruddsgjengen kom seg av gårde med verdier for over en million kroner.

I 2008 ble Emile Heskey rundstjålet, mens han var på trening med sin klubb Wigan Athletic. Hans forlovede ble truet med kniv. Også her forsvant smykker og bilen, en firehjulsdrevet BMW.

I 2008 skrev Dagbladet en artikkel om Liverpools-spillere som ble utsatt for en ransbølge.

Kona til Steven Gerrard,  Alex Curran fikk et brutalt møte med innbruddstyver som truet med å ta barna hennes, om hun ikke viste safen og åpnet den. Hun ble også tvunget til å gi fra seg sitt diamantkledde Rolex armbåndsur. Det skjedde i 2007. 22 år gamle Martin Wilson ble i 2010 dømt til sju år og fire måneder i fengsel for forbrytelsen, ifølge Daily Mail.

FORLOT ENGLAND. Angel di Maria fikk besøk av innbruddstyver, mens han befant seg hjemme sammen med sin familie. Kona orket ikke å være i boligen etter hendelsen. Nå befinner di Maria seg i Paris Saint-Germain. Foto: AFP/NTB/Scanpix.
FORLOT ENGLAND. Angel di Maria fikk besøk av innbruddstyver, mens han befant seg hjemme sammen med sin familie. Kona orket ikke å være i boligen etter hendelsen. Nå befinner di Maria seg i Paris Saint-Germain. Foto: AFP/NTB/Scanpix. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media