Du leser nå Dagbladet Pluss

Premier League-toppenes overganger

Det har vært mindre aktivitet enn tidligere, men kampen om topp seks i Premier League blir ikke noe mindre tøff den kommende sesongen. Slik ligger storklubbene an, fem dager før overgangsvinduet stenger.

TØFT UTGANGSPUNKT: Ole Gunnar Solskjær går en krevende sesong i møte med Manchester United. Foto: PA Photos.
TØFT UTGANGSPUNKT: Ole Gunnar Solskjær går en krevende sesong i møte med Manchester United. Foto: PA Photos.Vis mer

- Det har egentlig vært oppsiktsvekkende lite aktivitet.

Det sier Øyvind Alsaker til Dagbladet, på spørsmål om hva han synes om de engelske storklubbenes overgangsvindu til nå. I dag, lørdag, gjenstår det fem dager av overgangsvinduet, som stenger torsdag 8. august.

- Det har vært stillere enn tidligere, og langt færre signeringer enn det var i fjor sommer og de siste årene. Men det er fremdeles litt igjen av vinduet, påpeker han.

Han tror likevel ikke at det kommer til å ta av før vinduet smeller igjen.

- Det er alltid noen handler som drar ut. Det er et pokerspill, der man venter på hvem som blinker først. Og så er der alltid en domino-effekt, hvor en spesifikk overgang kan sette i gang en rekke andre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.