Premier League utsettes: Sju klubber i karantene

Corona-pandemien knekker Premier League, som utsettes til minimum 3. april. Sju Premier League-klubber har havnet i karantene i løpet av de siste timene.

UTSATT I FLERE UKER: Premier League utsettes til minimum 3. april.Foto: Oli SCARFF / AFP
UTSATT I FLERE UKER: Premier League utsettes til minimum 3. april.Foto: Oli SCARFF / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stort sett alt av idrett har blitt avlyst på ubestemt tid etter at den eksponentielt voksende corona-pandemien setter hele verden på alvorlig prøve.

Fredag morgen var det omtrent bare Premier League - i tillegg til det internasjonale skiforbundet (FIS) og verdenscupavslutningen i langrenn - som ennå ikke hadde tatt grep.

Så sent som torsdag kveld forsikret Premier League om at de akter å gjennomføre helgas serierunde som normalt - med støtte fra statsminister Boris Johnson - noe de involverte aktørene har fått sterk kritikk for i mangelen på å ta pandemien på alvor.

Watford-manager Nigel Pearson gikk hardt ut på en pressekonferanse fredag morgen og kritiserte Boris Johnson for svakt lederskap.

Både Chelsea og Arsenal havnet i karantene torsdag kveld etter positive coronaprøver hos Mikel Arteta og Callum Hudson-Odoi. Fredag morgen havnet også Everton og Watford i karantene - etter tydelige corona-symptomer hos flere spillere.

Seks klubber i karantene

Fredag formiddag ble Bournemouth og Leicester de to neste Premier League-klubbene i karantene, ifølge Liverpool Echo. Bournemouth-keeper Artur Boruc er en av fem aktører i klubben med corona-symptomer, ifølge avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer