Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League vil mekle i Mikel-saken

United nekter.

(Dagbladet.no): I går kveld sendte John Obi Mikels advokatkorps ut en bønn fra 18-åringen: United må slippe nigerianeren, slik at han kan få oppfylt sine fotballdrømmer.

I dag forteller The Times at FA Premier League, organisasjonen som styrer ligaspillet i den ypperste divisjonen i England, har prøvd å få Chelsea og Manchester United inn i mekling om tenåringen.

Problemet skal være United, som blånekter å forhandle med Chelsea om Lyn-spilleren.

Premier League-styreformann David Richards ringte selv Chelsea-styreformann Bruce Buck i september, skriver avisa. Så kom turen til David Gill, United-direktøren.

Gill fortalte at United ikke så noen grunn til å sette seg ned sammen med Chelsea for løse overgangsfarsen rundt playmakeren, som vitterlig skrev under for Old Trafford-klubben i Oslo 29. april.

FA Premier League er bekymret for at Mikel-saken skader ligaens omdømme, og har til og med vært i kontakt med Mikel-agent John Shittu - mannen som ble anmeldt av Lyn i går.

United skal ha avvist gjentatte henvendelser fra Richards, fordi klubben ikke føler de har noe å gavne ved å forhandle med Chelsea.

Manchester U holder fortsatt på at klubben eier rettighetene til Mikel, og er tilfredse med at Fifa til slutt avgjør saken.

Etter Mikel-lekkasjen mandag ble forholdet mellom klubbene ytterligere forverret. Chelsea er overbevist om at det var United som leverte innholdet av et Fifa-brev til radiokanalen BBC Five Live.

SLO SENEGAL I GÅR: John Obi Mikel (bak) ser Obafemi Martins feire ett av sine to mål mot Senegal i afrikamesterskapet. Nigeria vant 2-1.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media