De 50 verste spillerne i Premier League

Premier Leagues 50 verste spillere gjennom tidene

Dette er spillerne som fansen ønsker å glemme: De aller verste som har satt sine bein i Premier League.

VERST AV DE VERSTE: FourFourTwo presenterer en liste over de verste spillerne i Premier Leagues historie. Foto: FourFourTwo
VERST AV DE VERSTE: FourFourTwo presenterer en liste over de verste spillerne i Premier Leagues historie. Foto: FourFourTwo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): For det første regner vi kun med Premier League-spillere, noe som vil si etter at den øverste divisjonen i England ble omdøpt Premier League i 1992.

En ting som er viktig å merke seg før vi begynner: Vi sier ikke at denne gjengen ikke kunne spille fotball. At de var ubrukelige og patetiske til å være profesjonelle utøvere. Vel, kanskje en eller to av dem, men ofte handler det om dårlig timing.

Kanskje det er en helt grei spiller som ikke takler nivået, eller kanskje det er en spiller som var god en gang i tiden, men som har fått merke alderen på kroppen.

Uansett hva grunnen er, så viste ikke disse spillerne seg fram fra sin beste side i Premier League. Noen av dem er skikkelig klassespillere og det er nesten et mysterium hvordan de kunne være dårlige.

Her er de ti øverste plassene:

10. Bosko Balaban (Aston Villa)Kroaten hadde vært Dinamo Zagrebs toppscorer to år på rad da han signerte for Aston Villa tilbake i 2001, for 5,8 millioner pund. Tiden hans i Birmingham var en katastrofe. Spissen fikk bare starte to kamper og kom innpå sju ganger i løpet av to og et halvt år - uten å score noen mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer