SCORET IGJEN: Leicester-spiller Riyad Mahrez utliknet mot Tottenham. Det var hans fjerde ligascoring denne sesongen.
Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
SCORET IGJEN: Leicester-spiller Riyad Mahrez utliknet mot Tottenham. Det var hans fjerde ligascoring denne sesongen. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB ScanpixVis mer

Premier Leagues åpenbaring gjorde det igjen

Skaffet Leicester poeng mot Spurs.

• Leicester - Tottenham 1-1 (0-0)

• Bournemouth - West Ham 3-4 (0-2)

(Dagbladet): Riyad Mahrez var allerede før kampen sesongens åpenbaring med tre scoringer for et Leicester-lag som de fleste trodde ville rykke rett ned. I kveld holdt han først på å sende hjemmelaget i ledelsen mot Tottenham, men ballen gikk i stolpen.

Det var likevel Mahrez som skulle få hjemmefansen opp av stolene da han vakkert sendte kula i nettet etter 83 minutter. Vingen skjærte innover i banen og banket ballen i nettmaskene. Hugo Lloris var sjanseløs.

- Vi er veldig glade, sier Mahrez via TV 2 etter kampen.

Han mente det var en vanskelig kamp.

Minuttet før hadde innbytter Dele Alli (19) scoret sitt første mål for Tottenham, men London-laget kom fort ned på jorda. Ingen av lagene skapte stort etter scoringene, og det ble poengdeling.

Det var en meget sjansefattig kamp mellom lagene før målene kom, og det var lenge mellom høydepunktene.

Det var stekende hett på gressmatta i King Power Stadium, noe som resulterte i flere drikkepauser. Det fikk folk til å more seg på sosiale medier, med Leicester-spiller Danny Drinkwater på banen..

Tottenham manglet Christian Eriksen som sliter med en kneskade.

King ut, innbytter scoret Bournemouth sto med null poeng før kveldens kamp mot West Ham, men har ikke gjort seg bort i kampene mot Liverpool og Aston Villa (begge 0-1-tap). Men at klubben skulle lede 2-0 mot West Ham etter 28 minutter på bortebane, var det nok få som hadde sett for seg.

Bournemouth-spiss Callum Wilson scoret begge målene.

Men West ham slo hardt tilbake i andre omgang, og etter 53 minutter var det balanse i regnskapet. Først ved Mark Noble som tok straffesparket da han selv ble felt av Joshua King, før Kouyaté scoret sitt andre mål for sesongen.

Joshua King ble byttet ut etter snaut 51 minutter, og det var mannen som kom innpå som gjorde 3-2 - Marc Pugh. King hadde altså ingen god dag på jobben.

Hattrick Men Wilson var ikke ferdig for dagen. Ti minutter før slutt ble Carl Jenkinson utvist, og Wilson fikk muligheten til å gjøre sitt hattrick fra krittmerket.

Men en ellevill avslutning ga en ny scoring. Denne gangen til hjemmelaget og innbytter Modibo Maiga etter et fint løp.

Sluttspurten var likevel ikke nok for West Ham, som gikk på sitt andre strake tap i ligaen etter pangåpningen mot Arsenal.