Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Premier Leagues beste, uten tvil!

Keane bytter ikke Jones mot noen.

• Sju Premier League-kamper direkte fra kl 16

(Dagbladet.no): Premier League kan by på spissnavn som Dimitar Berbatov, Didier Drogba, Wayne Rooney, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor og Fernando Torres.

Men ingen av disse når opp til Kenwyne Jones, mener Roy Keane. De er ikke halvparten så gode engang.

- Dersom noen spisser er verdsatt til 20 millioner pund, er han verdt 40, men jeg ville aldri ha byttet ham bort, sier Sunderland-manageren ifølge The Times.

Valuta for pengene  

Jones, som representerer Trinidad og Tobago på landslagsnivå, ble hentet fra Southampton foran sesongen. Så langt har spissen bidratt med fem ligamål for et lag som kjemper på nedre halvdel av tabellen.

Keane er henrykt over investeringen han mener har en helt annen innstilling og arbeidsinnsats enn mange andre spisser.

- Vi betalte litt over 6 millioner pund for Kenwyne, og for meg er han den beste spissen i Premier League. Uten tvil, påstår Roy Keane.

VERDSETTES TIL 425 MILLIONER: Sunderland-spiss Kenwyne Jones er dobbelt så mye verdt som resten av superspissene i Premier League. Den noe bolde påstanden fremsettes av Roy Keane. Foto: AP/Scanpix
VERDSETTES TIL 425 MILLIONER: Sunderland-spiss Kenwyne Jones er dobbelt så mye verdt som resten av superspissene i Premier League. Den noe bolde påstanden fremsettes av Roy Keane. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Ingen henvendelser

Sunderland har ikke mottatt noen henvendelser angående Kenwyne Jones, men Keane mener interessen fra toppklubbene er der.

- Selvfølgelig. Han gjorde det bra mot både Manchester United og Arsenal, og de store klubbene ville ikke gjøre jobben sin om de ikke følger med på ham.

Uansett tror Sunderland-manageren at klubben kan matche spissens ambisjoner, og at de sammen kan ta enda et steg fremover.

Neste utfordringer venter i Tottenham på White Hart Lane i ettermiddag klokken 16. Kampen følger du direkte her.

Hvem er Premier Leagues beste spiss? Diskutér på Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media