Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier Leagues dommersjef har beklaget overfor West Brom at det ble straffe her

Og Howard Webb har sagt unnskyld for at han ikke ga klubben straffe mot Stoke.

STRAFFE?: Ramires går overende og vinner straffe for Chelsea. Dermed reddet de blåkledde ett poeng. Nå har dommersjefen i Premier League beklaget situasjonen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/NTB Scanpix
STRAFFE?: Ramires går overende og vinner straffe for Chelsea. Dermed reddet de blåkledde ett poeng. Nå har dommersjefen i Premier League beklaget situasjonen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/NTB Scanpix Vis mer

Dommerforeningen i Premier League tok kontakt med West Bromwich-manager Steve Clarke for å unnskylde at de nylig ga Chelsea straffespark.

Ingen poeng tilbake West Brom var på vei mot seier på Stamford Bridge da Chelsea fikk en kontroversiell straffe. Ramires gikk over ende i boksen etter en kollisjon med WBA-forsvarer Steven Reid på stillingen 1-2. Eden Hazard scoret på straffesparket og sikret uavgjort 2-2.

Dommersjef Mike Riley har ringt Clarke for å unnskylde det feilaktige straffesparket som Chelsea ble tildelt.

- Vi har fått en telefon fra Mike Riley, som beklaget det hele. Det gir oss ikke poengene tilbake, men det var en hyggelig gest fra Mike å ringe. Dersom han beklager, føler han åpenbart at det var en gal avgjørelse. Vi får legge det bak oss og se fremover, sier Clarke.

Webb-beklagelse West Brom har også fått unnskyldning fra dommer Howard Webb, som unnlot å gi WBA straffespark i 0-0-kampen mot Stoke. Clarke føler West Bromwich er snytt for fire poeng denne sesongen.

Mandag venter derbykamp mot Aston Villa.

(NTB)