Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Presenteres på Santiago Bernabéu i morgen

Storstilt presentasjon.

KLAR I MORGEN: Ifølge den spanske avisa Marca kommer Martin Ødegaard til å presenteres for Real Madrid-fansen i morgen. Foto: NTB Scanpix og Marca
KLAR I MORGEN: Ifølge den spanske avisa Marca kommer Martin Ødegaard til å presenteres for Real Madrid-fansen i morgen. Foto: NTB Scanpix og Marca Vis mer

MADRID/OSLO (Dagbladet): Mens vi venter på at klubbene skal bekrefte at Martin Ødegaard blir Real Madrid-spiller, skriver spanske Marca i dag at 16-åringen skal presenteres for Real Madrid-fansen på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu i morgen.

«Ødegaard blir vist fram i en storstilt presentasjon på Bernabéu i morgen - Zinedine Zidane kommer til å være der», skriver avisa.

Alle nye spillere blir presentert på Real Madrids mektige hjemmebane med sin nye drakt. Det blir spennende å se om etternavnet til nordmannen står på trykk over tallet 16, som er ventet. Draktnummeret vil ha mye å si for den kommende sesongen.

Populær presentasjon Da James Rodriguez ble presentert før inneværende sesong, hadde flere tusen mennesker møtt opp for å hylle stjernespilleren. Det blir nok ikke liknende scener i morgen.

Nå som det har blitt skrevet side opp og side ned om Ødegaard i spanske medier, er det likevel ventet at en del mennesker vil tar turen for å ønske ham også velkommen.

Framtidig stjerne Øverst til venstre på samme side i Marca står det å lese: «Dette er fremtidens Real Madrid-stjerner.»

Det er tydelig at spanske journalister forventer store ting av 16-åringen.

Her er Martin Ødegaard den siste i rekken av fem spillere. Augusto Batalla (18), Mink Peeters (16), Abner (18), og Marco Asensio (18) er de øvrige spillerne på lista.

Rapportene fra Ødegaard-forhandlingene har gått på at han skal trene med A-laget, men spille kamper for B-laget. Det er derfor naturlig at hans da fremtidige trener Zinedine Zidane vil være på plass under presentasjonen.

Drammens Tidende har tidligere meldt at nordmannen reiser til Madrid i morgen for å signere en kontrakt som vil løpe over 3,5 år. Partene skal ha blitt enige om en overgang i København mandag kveld. Men dette er altså ikke bekreftet av verken Strømsgodset eller Real Madrid.