- Presenteres på Santiago Bernabéu i morgen

Storstilt presentasjon.

KLAR I MORGEN: Ifølge den spanske avisa Marca kommer Martin Ødegaard til å presenteres for Real Madrid-fansen i morgen. Foto: NTB Scanpix og Marca
KLAR I MORGEN: Ifølge den spanske avisa Marca kommer Martin Ødegaard til å presenteres for Real Madrid-fansen i morgen. Foto: NTB Scanpix og Marca Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MADRID/OSLO (Dagbladet): Mens vi venter på at klubbene skal bekrefte at Martin Ødegaard blir Real Madrid-spiller, skriver spanske Marca i dag at 16-åringen skal presenteres for Real Madrid-fansen på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu i morgen.

«Ødegaard blir vist fram i en storstilt presentasjon på Bernabéu i morgen - Zinedine Zidane kommer til å være der», skriver avisa.

Alle nye spillere blir presentert på Real Madrids mektige hjemmebane med sin nye drakt. Det blir spennende å se om etternavnet til nordmannen står på trykk over tallet 16, som er ventet. Draktnummeret vil ha mye å si for den kommende sesongen.

Populær presentasjon Da James Rodriguez ble presentert før inneværende sesong, hadde flere tusen mennesker møtt opp for å hylle stjernespilleren. Det blir nok ikke liknende scener i morgen.

Nå som det har blitt skrevet side opp og side ned om Ødegaard i spanske medier, er det likevel ventet at en del mennesker vil tar turen for å ønske ham også velkommen.

Framtidig stjerne Øverst til venstre på samme side i Marca står det å lese: «Dette er fremtidens Real Madrid-stjerner.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.