President-kandidatene svarte forbundene

Men pressen måtte stå på gangen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire av de fem kandidatene til presidentvervet i Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF) holdt valgkamp hjemme hos familien på Toppidrettssenteret i Oslo fredag.

For «full brakke» i møterom 2 presenterte kandidatene seg for representanter for de aller fleste særforbundene, men om Tove Paule, Odd-Roar Thoresen, Stig Hvide Smith eller Bjørn Hamre kom styrket ut av møtet, er vanskelig å si.

- Du kan si at vi var hjemme hos familien på dette møtet. Det var positivt at vi fikk snakke idrettspolitikk, sa fungerende idrettspresident Odd-Roar Thoresen til NTB.

Pressen måtte stå på gangen da den som kan bli den neste lederen av NIF svarte på spørsmål fra lederne i de ulike forbundene, og det ble kritisert av mange, særlig av dem som støtter den femte kandidaten, Roald Bergsaker, i valgkampen. Han holdt åpen pressekonferanse torsdag, men hadde ikke anledning til å stille fredag fordi han er møteleder på Høyres landsmøte.

- Det er merkelig at det ikke er mer åpenhet rundt dette, men så har da også denne valgkampen vært en temmelig uryddig prosess til nå, sa generalsekretæren i Norges Gang- og Mosjonsforbund, Andreas Høistad, til NTB.Neppe kraft nok

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer