Real Madrid videre i Champions League:

Presidenten overrasket: – Umulig å misforstå

En videre plass i Champions League, og jobben til Real Madrid-manager Zinédine Zidane sto på spill. Da dukket plutselig den mektige Real Madrid-presidenten Florentino Pérez opp i spillertunnelen rett før kamp.

Publisert
Sist oppdatert
  • Real Madrid – Borussia Mönchengladbach 2–0

Kameraene fanget opp at presidenten oppsøkte spillerne bare noen sekunder før de skulle gå ut til skjebnekampen mot Borussia Mönchengladbach.

– Det er veldig sjeldent at han er i spillertunnelen eller i garderoben før kamp. Når han viser seg der nede har de ikke noe annet valg enn å starte bra, det går ikke an å misforstå dette signalet, sa Petter Veland i Viasports studio.

I forkant hadde Zidane uttalt at han ikke ville bli overrasket om Perez og klubben ville gi ham sparken om det skulle ende med at laget røk ut av Champions League allerede i gruppespillet.

Men etter presidentens støtte rett før kampstart måtte han ikke bekymre seg lenge.

Benzema i fyr og flamme

Både Karim Benzema og kaptein Sergio Ramos har slitt med skader denne høsten.

To av de viktigste spillerne for Real Madrid da de vant Champions League fire ganger på 2010-tallet, men onsdag var de tilbake, mens Martin Ødegaard var ute med skade.

Det skulle vise seg viktig.

Etter snaut ti minutter sendte Benzema Real Madrid i ledelsen med et praktfullt hodestøt. Etter en halvtime var det nærmest duket for reprise. Benzema doblet på akkurat samme måte.

Litt seinere fikk Luka Modric annullert et mål.

Etter pause traff Benzema tverrligger, samme skjebne led Lucas Vasquez, i en omgang Real Madrids ledelse aldri var truet.

Inter ute

Et sted det trolig ikke er fryd og gammen er Milano.

Så lenge Real Madrid vant ville Antonio Contes Inter være videre med seier mot Shakhtar.

Men ingen av lagene greid å score, dermed er Gladbach videre til åttendedelsfinale sammen med Real Madrid. De slår nemlig ukrainske Shakhtar på innbyrdes oppgjør. Inter havner sist i gruppa med seks poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer