TROR HAN FÅR FORTSETTE: Legia Warszawa-trener Henning Berg lever  med konstanste rykter om trenerskifte i klubben, men velgerå ikke bry seg om dem. Istedet jobber han ufortrødent videre, og står på at målsettingen denne sesongen er å vinne både serien og cupen i Polen. I tillegg ønsker de å hevde seg i Europa. Torsdag møter de italienske Napoli i Europa League. Foto: Bartlomiej Zborowski / EPA / NTB Scanpix
TROR HAN FÅR FORTSETTE: Legia Warszawa-trener Henning Berg lever med konstanste rykter om trenerskifte i klubben, men velgerå ikke bry seg om dem. Istedet jobber han ufortrødent videre, og står på at målsettingen denne sesongen er å vinne både serien og cupen i Polen. I tillegg ønsker de å hevde seg i Europa. Torsdag møter de italienske Napoli i Europa League. Foto: Bartlomiej Zborowski / EPA / NTB ScanpixVis mer

Presidenten prater med andre trenere, mens Henning Berg går for «The Double» med Legia

- Vi har stor suksess her.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Spekulasjonene om at Henning Berg skulle være nære å få sparken som manager i den polske toppklubben Legia Warszawa begynte å svirre etter at Legia spilte fire seriekamper på rad uten seier i august - og ryktene tok til i styrke etter at klubben tapte 0-1 borte for danske FC Midtjylland i den første kampen i Europa League.

Torsdag spiller Henning Berg og Legia hjemme mot Napoli i europacupen, og ifølge polsk presse skal nordmannen være avhengig av seier mot italienerne for at Legia-styret ikke skal kvitte seg med Berg.

Har snakket med andre trenere

Russiske Stanislav Tsjertsjesov skal være nevnt som en mulig Berg-erstatter i Legia.

Henning Berg er kjent med at klubbpresident Boguslaw Lesnodorski har snakket med den russiske treneren - og andre potensielle kandidater - men han forholder seg likevel rolig til situasjonen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn