Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea møter Hull i FA-cupen

Pressekonferansen ble utrolig pinlig: - Du kan ta den med deg

En italiensk komiker klarte ikke å få fram smilet til Chelsea-trener Antonio Conte.

SPØK: Denne trøya var gaven som en italiensk stuntreporter hadde med seg til Antonio Conte. Foto: Pa Photos/Declan Warrington/NTB Scanpix
SPØK: Denne trøya var gaven som en italiensk stuntreporter hadde med seg til Antonio Conte. Foto: Pa Photos/Declan Warrington/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Antonio Conte har på ingen måte sett ut som en lykkelig mann den siste tiden.

Chelsea-treneren har klaget på kampoppsett, manglende transferbudsjett og det han ser på som fraværende ambisjoner fra klubbeier Roman Abramovitsj.

- Jeg får sjelden de spillerne jeg spør om, sa Conte i en heller dyster pressekonferanse tilbake i januar, ifølge FourFourTwo.

Tok ikke spøken

Stemningen var ikke noe bedre under dagens pressetreff foran morgendagens FA-cupkamp mot Hull. Der forsøkte en italiensk komiker, som poserte som reporter, å gi ham en Manchester United-drakt.

På baksiden av den sto det «Conte 1».

- Dette er en presang til deg, signert av José Mourinho (dagens Manchester United-trener red.anm.). «Til min venn, Antonio. Lenge leve vennskap». Skal jeg legge den her, spurte skøyeren og kikket opp på en heller oppgitt Antonio Conte.

Chelsea-treneren hadde en mye omtalt krangel med Mourinho forrige gang deres to lag møttes, og han så ikke humoren.

Det gjorde heller ikke flesteparten av de frammøtte reporterne i rommet. Et fnis var alt moromannen fikk, og stillheten som fulgte ble dørgende.

- Nei. Du kan ta den med deg, svarte han heller mutt etter flere relativt pinlige øyeblikk, ifølge Evening Standard.

Favoritter mot Henriksen & co

Chelsea, som ligger på fjerdeplass i Premier League, er storfavoritter foran oppgjøret med Hull City. Sistnevnte har ikke taklet fjorårets nedrykk på en god måte, og kjemper om å unngå nedrykk i The Championship.

Nå har imidlertid laget, som blant annet har nordmennene Markus Henriksen og Adama Diomandé i stallen, mulighet til å ryste storlaget Chelsea.

Kampen skal spilles på Stamford Bridge klokka 19.00 i morgen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!